КопринковГейт: БОЕЦ отново влязохме в район „Изгрев“, ДАНС са изисквали справки по казуса

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ продължаваме с действията си по КопринковГейт, като днес отново влязохме с столичния район „Изгрев“! за разговор с главния архитект на района.

Продължаваме да вървим по стъпките на сделката на продажба на държавен имот, покровителствана и извършена под натиска на Николай Копринков – секретар по вътрешните политики на настоящия държавен глава.

БОЕЦ получихме сигнал, че с подписа на Областния управител на София Митко Михайлов е продаден държавен парцел в най-скъпият софийски квартал „Изгрев” за 308 000 лв., като по наша оценка имота струва над 2 000 000 лв. Сайтът BIRD.BG анализира и потвърди нереалната продажна цена.

Николай Копринков

Николай Копринков

Днес отидохме в сградата на район „Изгрев“ за среща с главният архитект на района арх. Горанов. Преди дни кметът на района д-р Делян Георгиев потвърди в среща с нас позицията на БОЕЦ, че държавният имот е продаден от областния управител Митко Михайлов на в пъти занижена цена.

Сред данните по казуса с имотната сделка, има два документа, издадени от арх. Горанов – становище и писмо за законността на малка постройка в имота. Арх. Горанов потвърди, че документите са подписани от него и че си спомня за имота. Той изрази и лично мнение, че цената, на която имотът е продаден, е занижена.

„Строители в района са споменавали какви сделки извършват. Колкото и да ми се е струвало нереално като цена, явно се плащат доста по-високи суми“, посочи той в разговор с БОЕЦ.

Той каза още, че в район „Изгрев“ вече е имало запитване по КопринковГейт от ДАНС. Припомняме, че БОЕЦ внесохме сигнал в МВР (ГДБОП) по случая.

Вижте повече във видео:

Отидохме и до мястото на самия имот. На няколко стотин метри от имота се намира блок на „Артекс“, в който по наша информация апартамент има сестрата на Копринков. Пред блока заварихме полиция. КОГО ОХРАНЯВА полицията пред блока, в който има апартамент сестрата на Копринков? В този блок вероятно живеят различни „оперативно интересни лица“. Прилича на случая с „Осемте джуджета“, когато МВР охраняваше бърлогата на Петьо Еврото и Делта гард!


Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA