БОЕЦ запорира сметките на БУЛГАРГАЗ! Много важна победа! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Постигнахме една от най-важните ни победи срещу кремълската пета колона и нейните марионетки в България. Знакова победа.

През декември 2022 г. БОЕЦ осъдихме БУЛГАРГАЗ заради отказа им да ни предоставят информация по ЗДОИ за преговорите с ГАЗПРОМ и твърденията, че руската компания ще осъди България заради едностранно прекратените от ГАЗПРОМ  доставки на газ в нарушение на двустранния договор.

На 29.12.2022 г. БОЕЦ влязохме в БУЛГАРГАЗ и връчихме срещу подпис на главния юрист на компанията препис от съдебното решение и в 14 дневен срок очакваме да получим изисканата информация за задкулисните договорки с Кремъл. При предишното ни влизане в БУЛГАРГАЗ бяхме посрещнати с агресия и мутренско отношение, което предизвика нашата реакция. Сега всички бяха много внимателни и ни приеха незабавно. Пример за възпитателния ефект, който БОЕЦ постигаме върху държавните администрации и служители с нашите действия, акции и протести. Никой не може да се отнася неуважително с бойците и гражданите!

БОЕЦ в БУЛГАРГАЗ – след като ги осъдихме, чакаме информация за преговорите с ГАЗПРОМ!

И докато министрите на Радев ни облъчваха и манипулираха с лъжи и внушения как ГАЗПРОМ ще осъди БУЛГАРГАЗ, БОЕЦ взе, че осъди БУЛГАРГАЗ!  Благодарим на адвокат Александър Кашъмов и адвокат Пламен Кирилов (член на БОЕЦ) за помощта. Освен задължителното предоставяне на информация в изпълнение на съдебното решение,  БУЛГАРГАЗ бяха осъдени да заплатят на БОЕЦ и разноските по делото! Поздравления и за съдия Антония Генадиева от Административен съд Видин за смелото и справедливо решение и силните мотиви.

Административен съд Видин издаде изпълнителен лист и по инициатива на БОЕЦ  ЧСИ образува изпълнително дело №20238390400009, в хода на което бе наложен запор на сметките на БУЛГАРГАЗ!

Осъдителната присъда срещу БУЛГАРГАЗ е изключително важен успех. Те отричаха, че са задължен по ЗДОИ субект и отказваха да предоставят каквато и да е информация от обществено значение. Сега вече тази омерта е счупена и този прецедент дава възможност на всеки да изисква и получи информация не само от БУЛГАРГАЗ,  а и от всички държавни дружества с подобен статут – БУЛГАРТРАНСГАЗ, НЕК, БЕХ и тн.

Няма налично описание.

Изпълнителното дело и запора на сметките на БУЛГАРГАЗ също са важен успех и знак, че БОЕЦ и гражданите можем да се борим и печелим своите битки срещу самозабравилите се и считащи се за недосегаеми властови центрове на управляващата ни мафия!

Кремълските марионетки и слугите на мафията трябва да бъдат разобличавани и борбата срещу тях трябва да се води на всички фронтове!

И тази битка ни отне много месеци и усилия. Благодарим на адвокат Диньо Бозаджиев за съдействието и поздравяваме всички бойци и гражданите за постигнатата победа и резултат. Гражданите сме по-силни от мафията!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA