Сарафов, хората от НЕКСО са при Черепа, Таки и братя Галеви, а ти си абсолютно дъно!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На пресконференция на прокуратурата Борислав Сарафов и Сийка Милева обявиха, че две от обвиняемите лица по аферата „НЕКСО“ вероятно не са в България. Сарафов обяви и че прокуратурата е започнала процесуални действия по случая от септември 2022г. След почти половин година „разследване“ двама от основните обвиняеми са… в неизвестност!

Познато ли ви е? Всички големи „разследвания“ на прокуратурата за последните десетина години започваха по същият начин. От КТБ , през братя Галеви, Васил Божков и много други. Изведнъж в деня, в който прокуратурата започва „реализация’ се оказва, че обвиняемите са извън страната! Следват гръмки пресконференции, данни за много милиарди, героични заявки, полети до луната и обратно с дизели и ветроходи и серия театрални постановки с елементи на трагикомедия. Всички тези „мегаразследвания“ завършиха с мегакатастрофи. По някои от тях вече има образувани дела срещу България за милиарди, за реални милиарди, с които всички ние ще платим геройствата и малоумието на поданиците на Гешев, Сарафов и кака Сийка. Тогава обаче няма да дават пресконференции, а като Цацаров ще се скрият в някоя дупка и ще гледат безучастно. Най много да кажат с трперещ глас: „Нито един суджук не е стигнал до Бойко Борисов“. Или нещо такова.

Да не се окаже и сега, че това е следващото КТБ, няма да има учудени.

Как така всеки път обвиняемите се оказват извън страната? Разследвате ги месеци наред уж и какво разследвате? Не ги ли следите, не ползвате ли СРС-та? Ако бяха протестиращи щяхте да ни взимате проби и от тоалетните за паразити! Как така имате ресурс да следите и подслушвате стотици протестиращи, а истинските престъпници се измъкват? Как така на мен още в досъдебното производство ми наложихте забрана за напускане на страната, за да осуетите трансплантацията на жена ми, а тези, които се разследват за милиарди нямат забрана? Как така сте имали ‘докладна”,  че съм щял да избягам и да се „укрия от правосъдието’, а за милиардерите няма докладни? Как така мен ме следяха и подслушваха три служби заради дейността ми с БОЕЦ, а тези няма кой да ги „проследи”?

Сарафов, ти и твоите каскети заедно господаря ти Гешев сте абсолютно дъно!

Все пак има и нещо хубаво – чуждите слуби НЕ дават никаква информация на Гешев и компания и това дава възможност да се установи истината по тази афера.

13.01.2023г. Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA