Блокираните граждани и бойци блокирахме TELUS!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Първият протест в европейска държава срещу цензурата във Фейсбук в европейска държава  бе проведен на 18.01.2023г. от БОЕЦ и гражданите пред сградата на TELUS! Цензурата е зара̀зен тумор, който броди навсякъде.

TELUS

БОЕЦ призовахме всички пострадали от цензурата във Фейсбук, всички жертви на репресии в социалната мрежа, да се съберем днес пред входа на офиса на TELUS, които са част от модераторите на Фейсбук!

TELUS

През последните години профилите на много от нас бяха блокирани и постовете ни трити, без обяснение и повод. Граждани, журналисти и общественици бяха “под ножа” заради своята активна гражданска позиция, изразена публично в подкрепа на Украйна, както и заради постове срещу мракобесието на Путин и българската мафия. От години страницата на БОЕЦ е под рестрикции и затъмнение, профилите ни се блокират ежедневно, а материалите ни, разкриващи престъпленията на Борисов, Пеевски, Гешев и т.н. биват изтрити. В същото време постове с открита кремълска и путинска пропаганда, постове, съдържащи заплахи и лични обиди, се оказва, че не нарушават “стандартите” на социалната мрежа!

Посетихме TELUS, но те отказаха среща. Стотици и хиляди непримирими български граждани са в същото положение. Въпросите са много и трябва да получим отговори! Трябва да спрем цензурата. Трябва да се преборим за свободата си и правото да се изразяваме свободно. Няма кой друг вместо нас да го направи. Само роптаене “в мрежата” не е достатъчно — нужно е да излезем от виртуалния свят, да поставим въпросите си и да потърсим отговори и отговорност с реални действия.

Не можем да бъдем истински свободни, без свобода на словото!

TELUS

TELUS TELUSTELUS

Затова днес БОЕЦ и гражданите бяхме пред сградата на TELUS и излъчихме мощно послание – не на цензурата! Блокираните блокирахме TELUS!

Маркирахме сградата със задраскания знак на злото – Путиновото „Z“.

TELUS

Маркирахме и пространството пред сградата със същия знак – отново задраскан! По същия начин в последните месеци маркирахме министерствата на резидента Радев, който искаха да ни върнат към руската енергийна робия.

В своята пуликация сайта BIRD.BG описват с имена и факти схемата за модериране на TELUS.

https://bird.bg/meta-telus-censorship-pro-russian-propaganda/

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA