Мултака забрани достъпа на БОЕЦ до Парламента! Оставка на Рашидов!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ В ПАРЛАМЕНТА! Или поне в опит да влезе в парламента. Опит, който беше осуетен от забраната на мултака Рашидов! БОЕЦ обаче водим битките си докрай и ще осъдим Рашидов за това разпореждане.

Днес БОЕЦ искахме да упражним конституционното гражданско право да предложим на депутатите от „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ да внесат Закон за защита на свободата на словото и правата на гражданите в социалните мрежи, след казуса с TELUS  и налаганата от компания цензура върху проевропейски мислещите българи, подкрепящи Украйна, във Facebook.

Чакахме и Бойко Борисов – който беше в сградата за среща с Корнелия Нинова, за да го питаме за едни кюлчета, пачки, суджуци и за едни чували с милиони! За ТУРСКИ ПОТОК и за една Къща в Барселона! И други въпроси имаме.

Имахме също така и подарък – календар от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ със снимки на различни български затвори. Като демократично мислещи хора, бихме оставили Буда самда избере  зад решетките на кой затвор да прекара остатъка от живота си.

Вместо да влезем и да проведем срещите си по нашето законодателно предложение обаче, не бяхме допуснати. Причината – МУЛТАКЪТ РАШИДОВ Е ИЗДАЛ ЗАБРАНА ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БОЕЦ ЗА ДОСТЪП ДО ПАРЛАМЕНТА!

Сблъскахме се и с Копейкин на входа и отнесе копейките! (след 45-тата минута от видеото)

Сега БОЕЦ внасяме искане до ДБ и ПП за оставката на Рашидов заради забрана, издадена от него, за достъп на членовете на БОЕЦ в Парламента!

Мултакът потъпка Конституцията и правата на гражданите. Страхът на мутрите от БОЕЦ е основателен, нашата битка е да отстраним мутрите и мафиотите от Парламента, и гражданите да имат свободен достъп до българските институции!

Днес БОЕЦ упълномощихме адвокат Александър Кашъмов и ще съдим Рашидов за това мракобесие.

Сега — оставка на Рашидов!

Очакваме от ДБ и ПП незабавна реакция и действия. След няколко седмици те ще искат подкрепата и солидарността на гражданите за предстоящите избори и ще ни обещават различни неща. Сега ние очакваме от тях солидарност и не обещания, а действия в защита правата на гражданите срещу беззаконието на мафията!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA