БОЕЦ влезе в Народния театър в подкрепя Александър Морфов. Вън ДПС!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ влязохме в Народния театър „Иван Вазов“ в подкрепа на режисьора Александър Морфов, който вчера бе дисциплинарно уволнен от директора на театъра Васил Василев. Същия директор, който нямаше проблем да назначи за пиар на театъра бившият двукратен депутат от ДПС Велислава Кръстева.

Влязохме в Народния театър за среща с Васил Василев, за да разберем защо Морфов е уволнен дисциплинарно. Василев обаче се скри, а БОЕЦ бяхме настойчиво помолени да напуснем с мотива на служителите на театъра, че ако искаме да влезем в него, трябва да си купим билети и да влезем единствено в залите му.

Народният театър обаче е обществено място, на което гражданите имат място, за да зададат своите въпроси, да поставят своите искания и да изразят своите позиции.

В знак на солидарност с Александър Морфов БОЕЦ надписахме таблото на Народния театър с думите: „ВЪН ДПС“.

БОЕЦ - Морфов

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA