Тук сме, за да защитим страната си, защото не искаме отново да сме част от Русия! Подкрепа от БОЕЦ за съпротивата на грузинските граждани!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа от БОЕЦ за съпротивата на грузинските граждани срещу пълзящия путинизъм в Грузия!

Подкрепа за грузинските граждани!

В изминалата нощ грузинските граждани излязоха на улицата, за да бранят ако трябва и със сила европейското, демократично, евроатлантическо бъдеще на страна си. Застанаха доброволно пред водните оръдия на полицията, дишаха сълзотворен газ, бяха бити, но останаха, осъзнавайки ролята си в борбата за собствената си държава и нейното бъдеще! БОЕЦ подкрепяме грузинските граждани и тяхната битка!

Под натиска на руската пета колона в Грузия, грузинският парламент може да приеме законодателство за чуждестранните лица, по подобие на вече действащите разпоредби в Русия. Законодателството предвижда физически лица, организации на гражданското общество и медии да се регистрират в Министерството на правосъдието като „агенти на чуждестранно влияние“, ако получават поне 20% от средствата си от чужбина. Със закона се въвеждат още възможности за наказателна отговорност, за административен и бухалков натиск върху организации и медии, които не се харесват на властта.

Това е и целта за самия закон за „чуждестранните агенти“ – властта, пропита с руски зависимости, да се разправи с неудобните граждани и медии, да ги заглуши, така че да си осигури комфортна медийна и обществена среда, в която съпротивата срещу путинизма и неговите действия да бъде смачкана. Целта е цялото гражданско общество да бъде обезкървено и обезоръжено, така че волята му да се бори срещу путинофилските действията на властимащите да бъде счупена.

Много справедливо и много смело грузинските граждани изпълниха улиците на столицата Тбилиси, за да се борят с убийците на грузинското бъдеще и грузинската демокрация. Излязоха, за да защитят страната си от опитите отново да стане част от Русия.. Гражданско сдружение „БОЕЦ“ заявяваме категорична подкрепа към техния протест и действия!

Опити за приемане на Закон за регистрация на чуждестранните агенти – по подобие на руския режим, не липсват и у нас. Костадин Костадинов – Копейкин и неговата партия „Възраждане“ внесоха такива текстове в 48-ия Парламент, заявките са, че ще го направят и след изборите за народни представители на 2 април. БОЕЦ заявяваме, че Копейкин и руската пета колона у нас ще срещнат жестока съпротива от гражданите, ако подобни текстове дори влязат в пленарна зала.

Грузинските граждани започват решителната битка за собствената си държава и държавността в нея – една достойна и смела битка. Започват защитата на грузинското бъдеще, защитата на страната си, защото не искат отново да са част от Русия!

У нас тази борба също трябва да продължи. Всеки ден трябва да защитаваме страната си от опитите на руската пета колона отново да сме част от Русия. Опити, които в момента се правят пряко в изпълнителната власт на страната ни през президента Румен Радев и неговото служебно правителство, както и от партии като „Възраждане“ и БСП, които по всяка вероятност ще бъдат част от законодателната власт.

БОЕЦ ще продължаваме да защитаваме страната си и ще реагираме на всеки опит България да бъде върната в руската орбита! Битката продължава! Подкрепа за грузинските граждани!

#StandwithGeorgia

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA