Нашият граждански кандидат – БОЕЦ представяме Андрей Врабчев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

НАШИЯТ граждански кандидат!

БОЕЦ представяме Андрей Врабчев 12/120 , номиниран от нас и група граждански организации, и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 01 МИР – Благоевград с преференция 120!

Ето какво казва още той:

„Уважаеми г-н Бойко Борисов,
Аз, Андрей Врабчев, гражданска кандидатура, издигната от #БОЕЦ, поставих вашия паметник в Благоевград и в Сандански (Свети Врач), а не #ППДБ.

Един гражданин е насочил детски пластмасов пистолет от “онова” чекмедже, поставено на паметника, а не ПП-ДБ или БОЕЦ. Времената на колективната отговорност трябваше да са свършили отдавна. Както честните работещи симпатизанти на ГЕРБ не са хората, изградили обръчи, и не носят отговорност за създаването им, така и #ПП #ДБ и #БОЕЦ не носят отговорност за действията на отделни граждани.

Паметникът е символичен и актовете спрямо него са символични. Детското пистолетче не е насочено към Вас в лично качество, а към това което символизира Вашата фигура — Корупцията.

Вчера в Сандански вратите на колата ни бяха залепени с пяна … БОЕЦ и ПП-ДБ не заливат с боя и не залепват вратите на колите на политическите си противници. Не изпращат млади политици и стройни младежи да провокират, да подават несъстоятелни жалби и да внушават, че има напрежение там, където няма. Същите вместо РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА стояха с часове по масите на кафенетата в очакване на някакъв гаф. Това обаче се случи с нас в Сандански.

Казвате “карат ни да се бием българи с българи”. Твърдението Ви е притеснително и показва, че гледате на политическите партии не като на идейни платформи за развитие на цялата страна и всички граждани, а като на различни страни с отричащи се интереси в граждански конфликт. Това е плашещото, не детските пистолети. Какво означава “не носим отговорност от тук нататък”? Никой не е провокирал, ако някой се обижда от Ваше име и не понася различно мислещите, това е друг въпрос.

Искате да се оплачете на европейските посланици, че един недоволен #гражданин е насочил детски пистолет към една карикатурна скулптура и това дълбоко Ви е разстроило. Направете го, реакцията им ще е безценна. А какво ще стане, ако това се случи в Европа, мога да Ви отговоря и аз. Никой няма да обърне внимание на подобна детинщина, още по-малко да я използва в предизборната си реторика. Както Вие самият реагирахте, когато същият паметник се появи в София преди години.

Натовците и Евроатлантиците не се борят с призраците на миналото, а с днешните проблеми. Такъв проблем е и Вашият маниер на управление — нарича се СТАБИЛОкрация — режим, разположен на границата между демокрация и авторитаризъм, между пазарна икономика, комунистическо минало и мафиотски отношения. Това за съжаление е Стабилната България, която ни предлагате отново.

Предизборната стратегия на #ГЕРБ да измести обществения интерес към паметника на Съветската армия #МОЧА, е напълно прозрачна. Целта е едновременно да се постигат няколко важни неща:

създавате за себе си мечтания образ на евроатлантици, натовци и консерватори, удобно забравяйки, че реализираният от вас „Турски поток“ развърза ръцете на Путин да нападне #Украйна;

присвоявайки си биткатаза МОЧА от другите десни формации, ги принуждавате да опазват своя облик, което отнема от времето за темите корупция, Магнитски, съдебната реформа и действията на европейската прокуратура и ги заглушава;

с разделянето на обществото на #русофили и #русофоби създавате условия за кампанията на #БСП и #Възраждане, които изгубиха темата с еврото, така се произвежда и плашило за избирателите на #ДПС — засилващия се националистически вот, а и бъдеща подкрепа в парламента.

Това, което ще подобри живота на хората, ще ни утвърди в Европа и освободи от зависимостите от чужди сили, е бутането на корупционните схеми, а не бутането на един паметник. Корупцията е инструментът на Русия, с който държи политици и бизнес зависими. Ако го няма — и паметникът ще си тръгне по-лесно.

Г-н Борисов, Вие бяхте кмет на #София на 2005-2009 г. и не махнахте паметника. Защо не го направихте още тогава? От тогава до днес кмет е Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova. Точно сега — по време на изборите ли — узряхте за това решение?

Казвате “#България беше станала фактор на #Балканите благодарение на мен и страхотния ми екип”. Така беше за кратко. След като ни издигнахте на тази висота, ни засилихте в земята с ВЕТОТО и България още дълго време няма да може да се възстанови от щетите, нанесени от страхотния Ви екип. В резултат на това заработи един друг страхотен екип — този на президента Радев и той така защити македонските българи, че стана страшно за тях. Стабилен е Радев отново.

Не разбирам достатъчно от икономика, но от казаното от Вас не разбирам какво предлагате да се затегне — #капиталовите разходи, # пенсиите, #заплатите в държавния сектор, #социалните помощи, или кое? И как точно го виждате, защото другото са общи приказки.

И накрая, понеже съм и кандидат в #Югозападна България — нека се знае, че #ИМА КАК #Югозападът да е важен за цяла България и #БАЛКАНИТ#ИМАКАК да се построи #АМСтрума, асфалтът да е колкото трябва, хората да са доволни, #природата да не е ощетена, ИМА КАК #ПаркътвСандански да бъде спасен, ИМА КАК ски курортът в #Банско да се развива, без да отнема бизнеса на местните жители, ИМА КАК, ако ИМА КОЙ и ИМА ВОЛЯ.

Притеснението Ви е от това, че връщаме общественото внимание върху важните теми и нарушихме PR-идилията на тези избори, предлагайки реалния избор.“ки реалния избор“.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Нашият граждански кандидат – БОЕЦ представяме Иван Калчев-Глиги!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

НАШИЯТ граждански кандидат!

БОЕЦ представяме Иван Калчев – Глиги, номиниран от нас и група граждански организации, и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 24 МИР – София с преференция 126 и в 25 МИР с преференция 127!

„Арестуваха Иван Калчев – Глиги, опитал се да саботира събранието на прокурорите!“.

Помните ли тези събития и гръмките заглавия в свинските “медии“? На 24.08.2020 г., по време на протестите за оставките на Борисов и Гешев, главният прокурор организира прокурорско сборище в резиденция Бояна. Иван Калчев беше част от протестиращите от първия ден. БОЕЦ изкарахме заедно с него десетки дни и нощи на Орлов мост. Заедно бяхме и на десетки други акции, протести и събития срещу корупцията и престъпната власт на мафията. Глиги беше задържан незаконно, за което вече осъди МВР. Сам, с велосипед, се опитал да стигне до резиденцията и да изрази своята гражданска позиция за оставката на Гешев и нуждата от съдебна реформа. Полицията му се нахвърля, душат го и получава наранявания в областта на гърлото. Полицейското насилие, с което Борисов крепеше своята власт, беше ежедневие по време на управлението на ГЕРБ.

Още на следващия ден след излизането си от ареста, Глиги дойде при нас на Моста и продължихме съпротивата срещу Наглите.

През пролетта на 2022 г. Иван Калчев се включи в чуждестранния легион в Украйна срещу руския агресор!

Иван Калчев – Глиги е един от гражданските кандидати, номинирани от БОЕЦ и включени в листите на коалиция ПП – ДБ с номер 12 в интегралната бюлетина. Можете да го подкрепите с лична преференция 126 в 24 МИР – София и 127 в 25 МИР – София!

Иван Калчев – Личната ми предизборна програма:

ГЕРОЯМ СЛАВА!
Реална военна помощ за Украйна от резервите на българската армия. Самолети, танкове, гаубици, ПВО. Използване на компенсациите от НАТО за модернизация на въоръжението.
ДОЛУ РАДЕВ И БЕЗ ПУТИНСКИ АГЕНТИ!
Процедура за импийчмънт на Радев. Защото отказът му да изпълни решение на парламента означава, че оспорва парламентарната форма на управление. Защото открито подкрепя агресора. Лустрация и нео-лустрация на ДС-агенти и четирихилядници.
ГЕШЕВ Е ПОЗОР!
Отстраняване на Гешев и премахване на поста главен прокурор. Реално и пълно разделяне на прокуратурата и съда. Осветяване на работата на съдиите и прокурорите. В много дългосрочен аспект – въвеждане на елементи на пряка демокрация.
РЕФОРМИ НА СЛУЖБИТЕ И АДМИНИСТРАЦИЯТА!
Преосноваване на цели институции за разбиване на корупционните модели и въвеждане на електронно управление начисто. Реформи в МВР: силен отдел за вътрешни разследвания, презониране на районните управления в големите градове и мандатност/ротация на шефовете им.
СВОБОДА ЗА БИЗНЕСА!
Облекчения не за големите инвеститори, а за най-дребния бизнес – защото той е гръбнакът на икономиката и основата за здрава средна класа. Намаляване на ДДС за важните потребителски стоки вместо субсидиране. Малките ферми – без касови апарати и без бюрократичен рекет.
ЗЕЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА!
Ремонт на ПАВЕЦ Чаира и изграждане на още ПАВЕЦ. Не инвестиции в държавни мега-батерии, а облекчения за домакинствата за инсталиране на покривни системи, термопомпи и „умно“ управление на потреблението.
СВОБОДА ЗА ТРАНПОРТА!
Без субсидиране на компании в транспорта. Либерализация на споделеното пътуване и градския транспорт. Нулева ставка по ДДС за всички транспортни услуги с ЕлМПС.
СВОБОДА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО!
Образователни програми, съобразени с реалностите на 21 век, не основани на заучаване на информация, а целящи изграждане на критично мислещи индивиди. Дигитализация и насърчаване на индивидуалното развитие на учениците.
СВОБОДА ЗА КОНОПА!
До 1% THC и уведометелен режим за индустриалния коноп. Промяна в НК относно шофирането – думите „след упортеба“ да се заменят с „под въздействие“, съответно нова наредба за полевите и лабораторните тестове. Въвеждане на минимални количества от психоактивните вещества, които не се преследват наказателно.
24 МИР, преференция 126
25 МИР, преференция 127

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Нашият граждански кандидат – БОЕЦ представяме Васил Гюров!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

НАШИЯТ граждански кандидат!

БОЕЦ представяме Васил Гюров, номиниран от нас и група граждански организации, и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 23 МИР – София с преференция 136!

На 24.10.2019 г., когато бе избран Гешев, МВР не допусна законния протест на БОЕЦ пред ВСС. Тогава мафията организира едно срамно сборище на мутрагени и дебеловрати типове с качулки, които скандираха “ГЕШЕВ Е РАДОСТ!” под прозорците на ВСС.

БОЕЦ не се отказахме и поведохме гражданите към Орлов мост, където направихме 24-часова блокада срещу избора на Гешев — слугата на Пеевски. До вечерта на моста се събраха хиляди граждани, издигнахме шатри и палатки, а Борисов ревеше как едни гадове били блокирали столицата! Помните сигурно и заплахите на полицията и сблъсъците, но не отстъпихме. През нощта започнахме да оредяваме, а до сутринта на моста останахме шепа бойци и граждани, но удържахме блокадата, както бяхме заявили!

Един от тези граждани, които останаха с нас до последната минута бе Васил Гюров — истински боец на гражданския фронт! През следващите години продължихме своите граждански битки и бяхме заедно отново на Орлов мост през 2020 г., пред Президентството, пред Министерски съвет, пред Съдебната палата и пред БНТ!

И сега сме отново заедно.

Васил Гюров е един от нашите граждански кандидати, номиниран и подкрепен от БОЕЦ в листата на ПП-ДБ в 23 МИР-София с лична преференция 136! Васил е доказал, че има куража да се изправи срещу мафията и да отстоява цели, кауза и граждански интереси! Боец за София!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA