Важен пробив! Принудихме МВР да реагира на незаконните действия на министър Демерджиев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

През последните дни БОЕЦ огласихме една брутална история за репресии, заплахи и натиск над служител в МВР.

Анастасия Райкова – началник сектор, ръководител на средно ниво в системата е подложена на жесток тормоз от прекия си началник – директора на ОД МВР Пазарджик Иван Зеленков. След множество нейни жалби и сигнали е извикана в министерството където зам.-министър Емил Ганчев продължава тормоза с нови заплахи и натиск. Райкова се разболява тежко, обръща към министър Демерджиев и той я уволнява, докато тя е в болничен с идеята, че няма да може да се защити.

В четвъртък, след нашите разкрития, Георги Георгиев – председател на БОЕЦ и Анастасия Райкова отидоха да се срещнат с министър Иван Демерджиев и да поискат обяснение за незаконните му действия и репресиите спрямо Анастасия. Какво се случи, както и с цялата история може да се запознаете тук:

Заплахи и уволнения в МВР под управлението на Румен Радев! Оставка на Демерджиев!

И постигнахме важен пробив! По наша информация от източици в МВР няколко часа след разкритията на БОЕЦ и посещението на Георги Гергиев от БОЕЦ в министерството, срещу директора на ОД МВР Иван Зеленков е образувано дисциплинарно производство за оказаният натиск, униженията, заплахите и тормоза над Анастасия Райкова. 

КОЙ обаче ще потърси отговорност на самия министър Демерджиев, чиито подпис стои под незаконната заповед за уволнение и който в продължение на шест месеца игнорира всички нейни сигнали и толерира с бездействието си тормоза над нея? Сега Демерджиев ще се опита, като Бойко Борисов, да „изгори“ някой бушон, за да спаси собствената си кожа, но за всички тези престъпни схеми за натиск, незаконни уволнения и кадруване той носи отговорност и те се случват под негов контрол, вероятно и по негова заповед!

Демерджиев се превърна във верен слуга на Радев, който защитава инересите на мафията и кремълската пета колона и с нищо не се различава вече от копоите на Борисов като Младен Маринов!

БОЕЦ очакваме отмъщението на Демерджиев, знаем на какво са способни подобни страхливи мафиотски слуги и комплексари. Очакваме по негова заповед скоро полицията отново да вдигне палките срещу бойците и гражданите! Демерджиев се скри от Георги Георгиев и се затвори в кабинета си, но е много смел, когато подписва незаконни заповеди за уволнение. Полицейското насилие е част от нашата грозна действителност. Така Борисов пазеше своята власт, така и Радев крепи своята. За съжаление полицаите не случиха и този път на министър, който да има куража поне тях да защитава от самозабравили се дерибеи.

С репресии и заплахи БОЕЦ не можем да бъдем спрени. Ще продължим с действията си по този конкретен казус, ще защитим Анастасия Райкова и ще продължим да наблюдаваме случая и да упражняваме граждански контрол и натиск виновните за това мракобесие да понесат своята отговорност! Първата стъпка е – ОСТАВКА на Демерджиев!

Призоваваме служителите в системата на МВР, ДАНС, МО и други силови структури, които са пострадали по същия начин да се свържат с БОЕЦ и да потърсят правата си!

Споделете този материал – служителите в системата, както и гражданите трябва да знаят, че имаме сила да се борим срещу наглите и да печелим тези битки!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA