Гражданска Панорама 12 – БОЕЦ и гражданските кандидати Андрей Врабчев, Васил Гюров и Иван Калчев пред БНТ

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Тази вечер БОЕЦ, гражданите и нашите кандидати – Андрей Врабчев, Васил Гюров и Иван Калчев, се събрахме пред БНТ да закрием нашата гражданска кампания!

Проведохме Гражданска Панорама #12!

Събрахме се на един от нашите граждански фронтове – пред БНТ, за да поставим отново пред партиите и политици нашите граждански цели и задачи! Няма да забравим Кошлуков, няма да забравим Радев, Гешев, Борисов, Пеевски и останалите наглеци, които искат да продължат грабежа безнаказано.

Гражданска Панорама 12

Гражданска Панорама 12

Андрей Врабчев

Андрей Врабчев

На Гражданската Панорама имаше още жива музика, казахме и важни неща. Тепърва ни чакат тежки битки!

Занесохме пред БНТ и чекмеджето на БОЕЦ – иронично „вдъхновено“ от чекмеджето с пачките и кюлчетата на Буда. Чекмеджето на БОЕЦ обаче се пълни не от корупция, а след съдебни решение – така например съвсем скоро БОЕЦ осъдихме за клевета Тома Биков от ГЕРБ, когото съдът задължи да ни плати 1000 лева.

Гражданска Панорама 12 Пред БНТ се появи и статуята на Бойко Борисов с чекмеджето, чийто автор е кандидатът за народен представител Андрей Врабчев.

Гражданска Панорама 12

Андрей Врабчев бе номиниран от нас и група граждански организации и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 01 МИР – Благоевград с преференция 120!

 Иван Калчев-Глиги е номиниран от нас и група граждански организации, и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 24 МИР – София с преференция 126 и в 25 МИР с преференция 127!

Васил Гюров е номиниран от нас и група граждански организации, и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 23 МИР – София с преференция 136!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA