Реално Борисов режисира вторият мандат, а ПП-ДБ го следват! Няма да стане.

РАДЕВ не е връчил още първият мандат на ГЕРБ, а ПП-ДБ представят състав на кабинет с вторият мандат изпълнявайки ултиматума на Борисов. И то без знакови политически фигури – Кирил Петков, Христо Иванов.

Бойко Борисов

До тук ПП-ДБ изпълниха всички искания на Бойко Борисов. Всички! Избраха му председател на парламента. Седнаха с него на една маса да преговарят джентълменски. Простиха си взаимно. Обявиха си състава на кабинета по искане на мутрата.  Преди ГЕРБ, като получатели на първият мандат да са обявили дори своят кандидат-премиер. Махнаха Кирил Петков от кабинета, защото Буда не го иска. Борисов си играе с тях, като котка с мишлета, а ПП-ДБ само повтарят до втръсване как нямало да подкрепят първият мандат на ГЕРБ.
Какво няма да подкрепяте, та не първият, а вторият мандата е на Борисов! Поне до сега той режисира и реди точно вторият мандат! Не желанието на Кирил Петков, или на Христо Иванов, а желанието на Бойко Борисов е причината днес ПП-ДБ да обявяват състава на кабонета си! 
БОЕЦ поискахме още в първият ден след изборите от ПП-ДБ да тестват мнозинството в Парламента с няколко решения – инициатива за Импийчмънт на Радев, ново решение за военна помощ за Украйна, извънредна комисия за разследване на изборните измами, купуването на гласове и грешките в протоколита и тн. Внесохме и конкретни сигнали и данни за купуване на гласове от Халил Летифов – зам. председател на ДПС. Резултата е – глас в путиня! ПП-ДБ изпълняват всички желания на Бойко Борисов, мълчат и остават глухи за всички искания на БОЕЦ и гражданското общество. А за всички тези искания преди изборите даваха обещания. И за Импийчмънт, и за Украйна. За мълчанието им по темата за купените и манипулирани избори няма нормално обяснение.
ПП-ДБ са си най-големите врагове. Слаби и неспосбни и в същото време глухи и капсулирани с претенции за величие. Подскачат по свирката на ГЕРБ и забравиха за ангажиментите си към гражданите.
БОЕЦ ще направим всичко по силите си сценарият на Борисов и мафията за правителство под техен контрол без значение с първият, или втроият мандат да не се случи. И ще натискаме до дупка ПП-ДБ да изпълнят поне едно свое предизборно обещание – да внесат инициатива за импуйчмънт на Радев и да поискат създаването на комисия за изследване на купуването на гласове и изборните манипулации.
А вие се стгягайте за площадите. Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA