СВАЛИХА темата за „атентата срещу държавността“ от националните медии.

Три дни, толкова време бе достатъчно на властовият център, който управлява държавата, за да покрие темата. Само за сравнение темата за Емили Тротинетката и Чеченеца ни бе налага до втръсване повече от десет дни от сутрин до вечер.
Въпроса е защо?
Има два отговора. Защото „взрива“ си свърши работата и Гешев разбра какво го чака, ако реши да се еманципира от господарите си, или да предаде четата. Или защото сценария не сработи и Гешев вместо герой стана национален обект за подигравки. И в двата случая има сценарий. Кой може да организира подобно нещо – „атентат“ срещу главният прокурор и в същото време има контрол върху медиите и институциите? Тук отговора е само един – това е мафиотският кръг около Борисов, Пеевски и Радев. Това е властовият център, който управлява държавата. Тези, които натиснаха копчето на дистанционното на „бомбата“ , те дръпнаха шалтера и на медиите.
Случилото се наистина бе „атентат срещу държавността“. Мафията превзела държавата използва институциите за мокри поръчки, за манипулация на обществото и контрол върху медиите. Нямаме държава, имаме територия на мутрите, но вместо СИК, ВИС и тн. наименованията на техните банди е МВР, Прокуратура, КПКОНПИ, ДАНС и тн.
Това зло трябва да бъде отстранено от властта. Прокуратурата не може да бъде реформирана. Тя трябва да бъде закрита и изградена наново с нов състав, структура и закон. А мафията, нейните главатари и марионетки трябва да бъдат преследвани, съдени и осъдени. Знам как звучи и колко е трудно, но и знам, че е задължително. БОЕЦ водим тази битка.
Гешев продължава да се крие. Той е пътник и го осъзнава. Няма как да изкара още 4 години и половина на поста си. Борисов и Гешев ще влязаят в списъка на санкционираните по закона „Магнитски“, като Пеевски и Горанов. За нас е важно и да влязат в затвора. Не може да има справедливост без възмездие. И това превръща БОЕЦ във враг номер 1 на мафията. Знаят, че БОЕЦ не правим компромиси, че прошка на национални предатели не даваме, че винаги си водим битките до край и че никой не може да ни манипулира и контролира. Както и че за нас е важен само общественият интерес и върховенството на закона.
Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA