Гешев е разследван от прокурор Тодор Денков, който изпра Пеевски по сигнала на БОЕЦ за данните по „Магнитски“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Както вече огласихме ВКП са разпоредили проверка на СГП по сигнала на БОЕЦ за взрива на 01.05.2023г., като преписката е възложена на КПКОНПИ!

Проверката срещу Гешев се води от прокурор Тодор Денков от СГП, бивш член на специализираната прокуратура. 

Денков, като прокурор в СП  изпра Пеевски по сигнала на БОЕЦ за произхода на средствата на Пеевски, за продажбата на активи за десетки милиони и за данните за корупция по закона „Магнитски“!

Тук може да си припомните сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски и абсурдното постановление на прокуро Денков за отказ да образува досъдебно производство подари липса на данни за извършено престъпление.

Позорът продължава! Гешев изпра Пеевски и по закона „Магнитски“ и разкритията за „Пандора“, по сигнала на БОЕЦ (документи)

Денков е под контрола на Пеевски, а Гешев бе избор и назначение на Пеевски. Това означава, че в момента Пеевски е задействал своите марионетки в прокуратурата и проверката срещу Гешев е с цел да бъде изпран и спасен. А какво означава това за Борисов може да прочетете по физиономията му. За БОЕЦ обаче „добри“ в тази мафиотска война няма. Както Борисов, така и Пеевски, Гешев, Цацаров, Денков и останалите слуги на мафиата трябва да понесат отговорност за извършените от тях престъпления! Когато мафията се кара гражданите трябва да спечелят! БОЕЦ водим своята война срещу мафията вече 10 години с вярата, че справедливостта ще възтържествува!

Битката продължава! Очаквайте следващите разкрития, сигнали и действия на БОЕЦ!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA