БОЕЦ внесе сигнал за подкупи в особено големи размери срещу Бойко Борисов!

БОЕЦ днес внесе сигнал срещу Бойко Борисов в прокуратурата. Сигналът е за корупция. Приложени са подписани свидетелски показания с описание на корупционната схема. Борисов е взел подкуп в особено големи размери, за да бъде възстановен ДДС в размер на милиони.

БОЕЦ - сигнал - Борисов

Свидетелят потвърждава, че ДДС-то е било законно възбранено заради фалшиви фактури, а сделката е при изпълнение на европроект. Става дума и за европейски пари. След предаването на подкупа, милионите ДДС са изплатени на фирмата.

Подробно се описват участниците, разговорите с Бойко Борисов и с негов министър, ресторантите и срещите. Както и схемата на предаване на плика с парите в тоалетната… Не е смешно. Това обяснява и едни стари записи, в които Бойко Борисов беше записан именно в тоалетната в дома си в Банкя и защо се е случвало това.

БОЕЦ днес внесохме и сигнал срещу Халил Летифов — зам.-председател на ДПС и близък на Пеевски, за купуване на гласове. Преди месец в предаването на Люба Кулезич по телевизия Евроком свидетел разказа как е присъствал на среща между Летифов и Мариян Цонев — кмет на Община Гурково и Георги Цонев — син на кмета. Лично Летифов е носил чанта с пари — около 50 000 лв., които е предал на Цоневи, и след това парите са раздадени на местните тартори за купуване на гласове в махалите и селата в общината.

БОЕЦ очакваме още в понеделник да бъде поискан имунитета на Бойко Борисов и Халил Летифов, в сряда да бъде гласуван, и още същия ден да получат призовки за разпити; според нас трябва да бъдат и задържани под стража.

Днес Гешев избяга и се скри от срещата с БОЕЦ, за която той сам ни потърси и която заяви. С това срамно бягство Гешев даде най-силното доказателство, че е един обикновен страхливец, на който някой натиска копчетата. Едновременно с бягството на Гешев от срещата с БОЕЦ, Георги Георгиев — Председател на Сдружението — бе уведомен, че се издирва от МВР за повдигане на нови обвинения и връчване на нов обвинителен акт!

КОЙ натисна копчето на Гешев, за да избяга от БОЕЦ? КОЙ натисна копчето на Гешев, за да изфабрикува нови обвинения и дела срещу Георги Георгиев от БОЕЦ?

Отговорът е ясен: копчетата на Гешев натиска този, който го назначи — а това е Пеевски!

Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA