Пеевски натисна бутона. МВР издирва Георги Георгиев от БОЕЦ, за да му връчи пореден обвинителен акт

МВР МЕ ИЗДИРВА, за да ми връчат поредният обвинителен акт. Пеевски натисна бутона. Оказа се, че след цялата помия, обвинения и признания за престъпления, които Гешев, Борисов и Сарафов изсипаха през последните дни, единственият обвинен съм аз. Мафията се страхува от БОЕЦ и тези действия го доказват. Толкова са жалки, че ме е гнус.

Оказа се, че най-корумпираните в тази държава са Деси Иванчева и Биляна Петрова. Че най-големият престъпник съм аз. Че БОЕЦ сме враг номер едно на мафията и Гешев е поредният страхливец, на когото Пеевски натисна копчето и той избяга от нас. Даже излезе в отпуска по никое време, за да избяга от БОЕЦ.
Обвиненията и делата на Пеевската прокуратура, репресиите и ударите само ме амбицират още повече.

Страхуват се Борисов и Летифов от действията и сигналите на БОЕЦ. Страхуват се Пеевски и Гешев от действията и сигналите на БОЕЦ.

В понеделник очаквам да бъде поискан имунитета на Борисов, Пеевски и Летифов.

ЖАЛБАТА срещу мен, по която МВР ме издирва за връчването на пореден обвинителен акт е от Васил Василев- директор на Народния театър!

Василев (разбирайте ДПС – Пеевски) се е ожалил заради акцията на БОЕЦ преди два месеца, когато влязохме с включена камера в театъра и потърсихме Василев, за да го питаме за уволнението на Сашо Морфов, назначенията на депесерски калинки и репресиите към артистите и служителите, които не приемат мръсните пръсти на Доган и Пеевски да посягат към културната институция. Василев се скри и избяга от БОЕЦ. А неговите калинки ни казаха „Гражданите нямат място в театъра“!
БОЕЦ подкрепяме Сашо Морфов от първият ден на неговият протест. Направих две срещи с министърът на културата, но диригента се оказа с мека палка.
Със съдействието на БОЕЦ, артистите и приятелите на Сашо Морфов внесоха Петиция до Европейският парламент в комисията LIBE по казуса и очакваме процедура и изслушване.
Така работи системата – мафията си назначава марионетките на ключови позиции навсякъде в държавната власт и институции. Превръщат тези институции във феодални кочини и през марионетките си започват, като паразити да снасят яйца, да назначават други слуги и да източват парите и кръвчицата на театри, болници, министерства, държавни предприятия. А когато някой слуга им потрябва, за да ударят някой непокорен просто му натискат копчето! И след това цялата свинска система се завърта с пълна сила и се стоварва върху теб с цялата си мощ!
КАК така прокуратурата по стотиците сигнали на БОЕЦ през изминалите десет години срещу Борисов, Пеевски, Гешев, Цацаров, Доган, Радев, Цветанов, Габриел, Горанов, Добрев и тн. НИТО ВЕДНЪЖ не откри данни за извършени престъпления?
И КАК така аз се оказвам най-големият престъпник в държавата? Изгубих бройката вече на делата срещу мен, на повдигнатите обвинения, на наложените мерки за неотклонение, на призовките, ревизиите, разпитите и тн. Посегнаха и децата и съпругата ми.
През последните дни БОЕЦ сме в настъпление срещу мафията с редица сигнали, акции и разкрития. Последните ни сигнали от тези дни са срещу Бойко Борисов, Гешев, Пеевски и Летифов! И мафията отвръща мигновено на удара. Тази реакция е много важна, защото доказва, че ги е страх от БОЕЦ и мен, че ги боли от нашите атаки.
БОЕЦ, непримиримите граждани и свободните медии и журналисти останахме сами на фронта срещу мафията! Последният рубеж срещу злото! А това за БОЕЦ е огромна отговорност и ме амбицира максимално.
Давам ви думата си на боец, че няма да отстъпим, никога няма да се откажем и ще водим войната си срещу мафията, като украинците – всеотдайно и до пълна победа! Без компромиси. Могат да ме спрат само, ако ме убият, но и тогава не е сигурно.
Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ. Подкрепяйте ни, имайте вяра и бъдете активни!
Споделете го, ако считате, че сте част от бойците и непримиримите!
Битката продължава.

20.05.2023 г. Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA