В момент, в който БОЕЦ сме в офанзива срещу мафията, ПП-ДБ застанаха до мафията и прегърнаха Борисов

АКО Зеленски тайно се договори и подпише с Путин зад гърба на украинците Договор за съвместно управление и ротация, като девет месеца окупираните територии ще са украински, а след това девет месеца руски — знаете ли какво ще стане? Украинците ще го линчуват на площада в Киев — това ще стане. А защо в България подобна мерзост и предателство се нарича „мъдро решение и шанс“? Шанс за какво? За връщане на мафията във властта и спасение на Бойко Борисов? Оправданието е, че „демократичната общност“ се била изморила от избори. То и украинците сигурно са се “изморили” от войната, щото ги убиват, но не съм чул да искат прегръдка с врага!

Георги Георгиев

Битката срещу мафията се води само по един начин — безкомпромисно, последователно и с жертвоготовност! С готовност да поемеш всички удари, да платиш цената, но да не отстъпиш и накрая да победиш Злото. Така водим битката аз и БОЕЦ вече 10 години.

Точно в момента, в който БОЕЦ сме в офанзива срещу мафията, ПП-ДБ застанаха до мафията и прегърнаха Борисов в спасителна прегръдка. Те взеха страната на един мафиотски клан срещу друг. БОЕЦ не взимаме страна и се борим срещу всички — Борисов, Пеевски, Гешев, Радев, Доган.

И ме питате: какво предлагате от БОЕЦ?

Ние не предлагаме, а действаме! Борисов трябва да бъде отстранен, ГЕРБ да бъдат обезглавени, пречупени, уязвени и подчинени, и едва тогава може да се мисли за истински реформи! Докато Борисов е в парламента и начело на ГЕРБ — единствената задача на парламента, законодателството и правителството ще бъде да осигури безнаказаност на Борисов! Или си мислите, че Борисов и ГЕРБ ще гласуват реформи, които да вкарат Борисов в затвора?

БОЕЦ правим акции, протести, внасяме сигнали и дела срещу всички мафиотски кланове, като им даваме нашите камъни да се замерят по техните глави. И накрая ще довършим последния. Това правим, това предлагаме, това е нашата тактика. И в нея няма място за предателства, отстъпление и прегръдка с мафията!
И когато следващия път някой реши да ми обяснява колко гениален ход е била тази ротация и прегръдка с Бойко Борисов — да се сети за въпроса ми за Зеленски и Путин, и да замълчи!

24.05.2023 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA