БОЕЦ пред Президентството. Импийчмънт на Радев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Импийчмънт на Радев!

Сваляне на имунитета, разпити и арест на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Халил Летифов по сигналите на БОЕЦ за корупция и купуване на гласове. Отстраняване, разпити и арест на Иван Гешев, Борислав Сарафов и Ясен Тодоров по сигналите на БОЕЦ за престъпленията срещу правосъдието.

Това са нужните действия на институциите и партиите в парламента — и то незабавно. Всичко друго е ала-бала за взаимен шантаж и пак налагане на властта на мафията!

Тази вечер БОЕЦ се включихме в протеста срещу модела на Румен Радев – модел, налаган от Кремъл, за да прокарва кремълските интереси за сметка на българските!

БОЕЦ - протест - импийчмънт Радев - 30.05.2023

БОЕЦ настояваме за импийчмънт на Радев още от август 2022 година, когато Радев инсталира своето марионетно служебно правителство. Започнахме и национална подписка с искане депутатите да гласуват отстраняването му от поста, която днес вече има хиляди подписи.

БОЕЦ започнахме подписка срещу Румен Радев! Първите 330 подписа вече са факт!

През август 2022 година бяхме провокирани от позицията на Радев спрямо руската агресия в Украйна и от заявената готовност на служебното му правителство да преговаря с „Газпром“.

Днес към това добавяме пълно отстояване на руските интереси и пълен отказ да следва евроатлантическия път на страната ни и възможностите, които произлизат от нашия осъзнат избор като нация.

Намеците на Радев, с които изглежда цели да тласне страната ни към президентска република вече преминават непоправими граници. Настоявахме и продължаваме да настояваме ПП-ДБ да внесат в Народното събрание процедура по импийчмънт на Радев. С последните си изказвания по време на връчването на мандат за съставяне на правителство на ПП-ДБ той категорично показа отношението си към парламентаризма, към устройството на държавното управление, премина напълно правомощията си и демонстрира абсолютно неуважение към конституционно установения ред, поставяйки себе си над него.

Това е изключително тревожно!

Вместо да мисли как позорно да се прегърне с ГЕРБ, сега е моментът ПП-ДБ да внесе процедура по импийчмънт на Радев!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA