Парламентът отказа да разглежда сигнала на БОЕЦ за ДПСарското мракобесие в Народния театър

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Парламентът ОТКАЗА да разглежда сигнала на БОЕЦ за ДПСарското мракобесие в Народния театър и уволнението на Сашо Морфов. Както каза Пеевски: „Така ще бъде!“.

May be an image of 2 people

May be an image of ticket stub and text

Европейският парламент обаче прие за разглеждане Петицията по същия казус, изготвена и внесена със съдействието на БОЕЦ и нашия представител в Брюксел Ива Ганева!

Важно! Брюксел ще разглежда казуса „Морфов“ (документи)

Ако не искате „Така да бъде!“ — елате в четвъртък, 15 юни 2023 г. в 10:00 ч. пред Парламента — ВЪН Пеевски от Конституционната комисия!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA