След сигнала на БОЕЦ: Прокурорско постановление показва, че „Руската“ църква е българска!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

„Руската“ църква е българска!

Това става ясно от прокурорското постановление на прокурор Костадинова от СГП по сигнала на БОЕЦ!

БОЕЦ сезира ДАНС и ВКП за собствеността на руската църква и експулсиране на Митрофанова.

Същата обаче НЕ установява данни за извършено длъжностно или документно престъпление. За нотариус Дахтеров, който е издал нотариалния акт на руското посолство през 1997 г., давността била изтекла, а за незаконните действия и самоуправството на Митрофанова, която заключи чужда собственост не се споменава НИТО ДУМА. А това е престъпление, което се наказва според българското законодателство. Петата колона отново остава недосегаема.

Сглобката също мълчи. Видно е, че Кирил Петков, Борисов и Пеевски също са уведомени, както и МРРБ, но БЪЛГАРСКАТА църква в центъра на европейската ни столица продължава да бъде заключена от руския посланик!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA