БОЕЦ в Съдебната палата: Показваме потресаващи документи за следене на Георги Георгиев! Доноси, все едно КГБ и ДС са ги писали!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

АКЦИЯ на БОЕЦ в Съдебната палата. Споделете!

Огласяваме и показваме потресаващи документи за това, че Георги Георгиев от БОЕЦ е бил следен през последните месеци и седмици от служители на ГДО.

Показваме доноси все едно КГБ и ДС са ги писали, в които Георгиев е набеждаван за различни престъпления с измислени твърдения. Показваме документи, че Георгиев от БОЕЦ е бил следен дори в тоалетната на Съдебната палата… Служители на ГДО към Министерството на правосъдието дори са влизали след него вътре в тоалетните, за да „видят какво е направил”… Оставяме това без коментар.

Всичко се случва при управлението на министър Атанас Славов, който публично обеща да представи „до дни“ информация за незаконно наложената забрана на Георги Георгиев за достъп до Съдебната палата. И ИЗЛЪГА — минаха два месеца, а Славов отказа да предостави информацията за репресиите срещу Георгиев. БОЕЦ заведохме две дела срещу Министерството на правосъдието и ще ги осъдим.

Важният въпрос е: Защо ПП-ДБ и техните министри преследват БОЕЦ и Георги Георгиев, както ГЕРБ и ДПС доскоро, с методите на ГРУ и държавна сигурност, и подлагат на репресии членовете на БОЕЦ, като в същото време пазят имунитета на Борисов, стоят послушно пред Пеевски и игнорират всички наши сигнали за корупция, за ТУРСКИ ПОТОК, ЛУКОЙЛ, БарселонаГейт и сигналите срещу Борисов, Пеевски, Радев и Копринков?!

Изгледайте видеото, вижте документите и споделете!

Живеем в мракобесни времена, а България се управлява от най-вертните слуги на Путин по путински — преследват и мачкат непримиримите граждани и осигуряват безнаказаност за престъпниците, олигарсите и корумпираните боклуци!
Борислав Гаврилов, който е писал един от доносите срещу Георги Георгиев напусна поста си, отказа да се легитимира и избяга! Много са смели като пишат доноси и клевети, но като им потърсиш отговорност разбираш какви страхливци са и бягат!

Министър Атанас Славов, под чието управление са тези също се скри! Поредният страхливец и лъжец – сглобкаджия и конформист!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA