Открихме фотоизложбата “Украйна — борба за живот, свобода и демокрация”

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа за Украйна!

Официално открихме фотоизложбата “Украйна — борба за живот, свобода и демокрация”.

Събитието е организирано съвместно от Гражданско сдружение “БОЕЦ” и СО-район “Студентски”. До 24 ноември 2023 г. може да видите 24-те фотоса във фоайето на районната администрация.

Следващ домакин на изложбата ще бъде Министерство на отбраната. Кадрите ще бъдат изложени във Военния клуб в началото на следващата седмица.
БОЕЦ благодарим за подкрепата на кмета на район “Студентски” Петко Горанов, както и на представителите на МО ген. Радостин Илиев и на сдружение „Мати Украйна“ Олена Коцева.

На днешното събитие присъства и новоизбраният кмет на район „Възраждане“ Станислав Илиев. Той също поиска изложбата да бъде показана в сградата на районната админстрация на бул. „Александър Стамболийски“ 62.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

открихме фотоизложбата “Украйна — борба за живот, свобода и демокрация”.