НИТО ЕДИН политик не подкрепи протеста срещу полицейското насилие. ПП-ДБ ще останат в историята като онези, които върнаха мафията във властта

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

НИТО ЕДИН депутат или партиен лидер не дойде да подкрепи гражданите на протеста на БОЕЦ пред МВР срещу полицейското насилие и за оставката на министър Калин Стоянов!

Георги Георгиев, БОЕЦ

Георги Георгиев, БОЕЦ

Преди седмица Кирил Петков и Христо Иванов гръмко заявиха, че искат оставката на Стоянов. След това Денков зае твърда позиция срещу полицейското насилие и поиска оставката на министъра.

И после на сцената излязоха господарите на Парламента и Държавата — Борисов и Пеевски се обявиха в защита на Калин Стоянов. Мутрите защитават мутрата. Пеевски заяви, че полицията си е “свършила перфектно” работата. Пеевски мрази гражданите, Борисов също. Гражданите са гадовете, които махнаха Пеевски като шеф на ДАНС и заради които Борисов никога повече няма да е премиер. За тях, полицаите да пребиват граждани е перфектно!

И какво стана след изявленията на Пеевски и Борисов?

Кирил Петков публично призна, че е лъгал 4 месеца и че Калин Стоянов е министър на Борисов и ГЕРБ. Всъщност той е по-скоро министър на Пеевски, вкаран през ГЕРБ. И веднага след това ПП-ДБ се скриха под шлифера на Борисов и забравиха за оставката на Калин Стоянов. Изоставиха за пореден път гражданите. А само преди няколко месеца се кълняха, че ще се борят да защитават права̀та ни!

Вместо нашите права — защитиха имунитета на Бойко Борисов.

Изоставиха отново и своя премиер Денков. Както го изоставиха при протестите на зърнарите, например. Много подло и страхливо поведение, без капка достойнство. Поведение на зависими и страхливи марионетки.

БОЕЦ поискахме оставката на Калин Стоянов още преди 4 месеца и не приехме предателската сглобка, с която ПП-ДБ върнаха мафията и мутрите във властта. Още тогава с аргументи и факти разобличихме лъжите за Калин Стоянов и казахме, че той е министър на ГЕРБ и ДПС. ПП-ДБ и техният комсомол обвиниха БОЕЦ, че клатим сглобката, че искаме да върнем Радев, че пускаме лъжи, и ни заляха с помия и плюнки.

Сега всяка наша дума е потвърдена. С цената на десетки зверски пребити граждани. До момента реформи няма, службите са под контрола на Радев, външната политика е под контрола на ГЕРБ и па̀зи Борисов от Магнитски, а вътрешните работи са под контрола на ДПС и полицаите бият гражданите.

Какво управляват ПП-ДБ?

Подиграват се с гражданите и с Денков, пера̀т Борисов и Пеевски, разделят гражданското общество и демократичната общност, и масово назначават корумпираните кадри на ДПС и ГЕРБ на всички нива в държавата.

БОЕЦ и гражданите ще продължим и битката срещу полицейското насилие, и за оставката на Калин Стоянов. Важно е и дали Денков ще устои или и той ще се наведе и отстъпи.

Ще продължим и битката за огласяване и разкриване на руския шпионаж, на ролята и дейността на терористите от “Вагнер” и връзките им с български институции, с МВР, ДАНС и конкретни служители.

Ще продължим и битката за повдигане на обвинения на Борисов за ТУРСКИ ПОТОК, за повдигане на обвинения на Пеевски за КТБ, и всички останали битки.

ПП-ДБ ще си заминат и останат в историята като онези, които върнаха мафията във властта и при които полицията риташе паднала жена в корема, за да не може да има деца, за да не може да ражда. Но ние оставаме и продължаваме борбата срещу Злото, докато и ГЕРБ и ДПС си заминат. Ще продължим и след това, защото битката срещу Злото е вечна. Свободата има своята цена и тя трябва да бъде плащана всеки ден.

26.11.2023 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA