„Пеевски е чист, а БОЕЦ лъжете!“ – думи на Кирил Петков и Лена Борисовова

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 31.01.2024 г. в студиото на „Свободна Европа“ Георги Георгиев и Весислава Танчева коментираха темите за КопринковГейт, ЧаталджаГейт, сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК, сигналите срещу Пеевски, Борисов и Радев и много важни събития, които показват как бе програмирана Сглобката през последните две години – хронология и конкретни факти.

Георгиев разказа за среща между него, като Председател на БОЕЦ и Кирил Петков в Министерски съвет през февруари 2022г. Тогава си обяснихме думите, действията и бездействието на Петков със страх, неспособност и неопитност. Сега обяснението е друго и то се вижда в Сглобката и реабилитацията на ГЕРБ, ДПС, Борисов и Пеевски, което без ПП и ДБ не би могло да се случи.

„В края на 2021г. още в началото на правителството на Кирил Петков БОЕЦ внесохме няколко важни синала – за Пачките и Кюлчетата в МВР, сигнала за ЖосиГейт по съвместното ни разследване с http://BIRD.BG и сигнали срещу Пеевски, Лукойл и замесените в БарселонаГейт в НАП. Буквално след няколко работни дни в началото на 2022г. получихме отговор от НАП с подписа на Румен Спецов, че Пеевски отново се оказва чист, като сълза и срещу него няма никакви данни за незаконни доходи, незаконно забогатяване и тн. Това се случва след обявяването на санкциите срещу Пеевски по глобалният закон „Магнитски“.

Пеевски отново е недосегаем. БОЕЦ поиска оставката на Спецов!(документи)

Веднага следе това БОЕЦ поискахме оставката на Спецов. В началото на февруари отидох на среща с Кирил Петков в Министерски съвет. На срещата присъстваше Кирил, Лена и още двама служители на МС. Кирил реагира на писмото на НАП с думите – „Не ми махайте Спецов, иди се разбери с Асен (Василев), това за Пеевски не знам, но Спецов ми е мног важен и върши добра работа“. Отговорих му, че и Галя Димитрова вършеше добра работа на Борисов в НАП и Пеевски пак беше чист, като сълза и отново сигналите срещу Пеевски от http://БОЕЦ и http://Биволъ  потъваха без резултат, както и сега, то къде е промяната тогава? В този момент реагира Лена Бориславова и силно раздразнено се обърна към мен – „Ти си ли лъжец, бе! Пеевски е чист, няма нищо срещу него, всички проверки са направени и няма нищо. Предишните периоди са затворени и не можем да ги отворим пак“. Реагирах спокойно, като им казах, че ако Пеевски, Борисов, Гешев и тн. отново са недосегаеми, то за какво промянат говорим тогава? Отстъпиха и останахме с уговорка да направя среща с Асен Василев и с него да намерим начин да се извършат обективни и цялостни проверки на сделките, имотите и имуществото и доходите на Пеевски. (След няколко дни заедно с колегата Любо Венков от БОЕЦ се срещнах с Асен Василев в Министерството на финансите и той обеща, че ще разпореди нови проверки. Като му заявих, че ако и този път се провалят то БОЕЦ ще поискаме неговата оставка. Асен се съгласи и на следващият ден бе огласена информация, че започват нови проверки. И от тях нищо не се случи, но кабинета „Петков“ падна и искането на оставката на Василев бе безпредметно. Но, направих среща с него на Чаталджа 3 и му казах лично, че БОЕЦ сме свалили всякакво доверие от него и че той за нас обслужва Пеевски и Кремъл през защитата на интересите на ЛУКОЙЛ)

Връщам се на срещата с Кирил Петков – следващата тема бе Гешев! Запознах Кирил с материалите по ГешевКилърГейт – разследване на БОЕЦ за участието на Гешев във фалита на КТБ! Бяхме събрали снимки, доказателства и свидетелства, които доказваха ролята на Гешев и Цацаров под давлението на Пеевски във фалита на КТБ. Знаех, че Кирил е бил информиран за нашето разследване от един от нашите източници. Кирил разгледа всичко и заяви – „Не ме интересува!“. Как така, Кириле, реагирах аз, та нали голямата битка е да отстраним Гешев и да отпушим прокуратурата и борбата с корупциятя? Та за какво водихме своите битки толкова години? Сега имаме реален шанс, имаме доказателства и можем да махнем Гешев, но ни трябва и вашата институционална реакция! За какво протестирахме месеци наред, та ако не беше нашата борба през годините и протестите, които натиснаха мафията надолу, за да ви направят вас възможни сега нямаше да ви има?!  Тогава Кирил реагира остро, скочи от мястото си и извика – „Кви протести бе, това постигнахте протестиращите (и ми показа среден пръст), ние си дойдохме сами!“ . В отговор и аз реагирах остро – Седни си на мястото , бе, келеш, среден пръст можеш да показваш на някой друг , не и на мен. Момче, не ме ввпечатляваш нито с обиди, нито със заплахи, виждал съм и преживял неща, които не искаш да знаеш и съм чувал стотици заплахи от далче по опасни хора, сядай си на мястото.“ Кирил се възпали още повече и се изцепи „Какво момче, бе! Срещу теб седи министър прдеседателя на България!“. Кимнах с досада и се надигнах да си ходя, когато се намеси един от присъстващите и успокои ситуацията. Между другото този човек бе единственият адекватен на тази среща от страна на МС. Тогава попитах Кирил какви мерки са предприели МВР по заплахите за убийство срещу журналиста Атанас Чобанов. Кирил се изсмя и каза, че това са глупости и няма да занимава службите защото Чобанов си бил фантазирал, за да се прави на интересен. Отговорих му, че това са данни на американските служби, а не фантазии. Кирил направи физиономия и започна да ми разказва как жена му е била заплашвана и как НСО я пази сега. В този момент приключих разговора и си тръгнах.

На излизане влезе служител на НСО и каза, че Сашо Дунчев чака за среща. Чух реакцията на Кирил „Уф, още един боец ще ми вдига революции“. Дунчев влезе и в момента, в който застана пред стола видях как Кирил с две ръце посегна към него все едно за двоен удар видимо разгневен от разговора си с мен. В следващият момент Сашо седна рязко на стола а Кирил бе наведен над него, според мен бутнат от Кирил. НСО затвориха бързо вратата и ме изведоха към асансьора. Не видах какво се случи след това. Сашо Дунчев може да разкаже повече. Знам, че Сашо бе предаден от ПП, бе предадена каузата му за спасяване на българските гори, като дерибейството на ДПС, ГЕРБ и БСП в сектора продължаваше и продължава с пълна сила.“

Вижте видеото в „Свобода Европа“:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/video-iskrite-mezhdu-radev-i-peevski/32798287.html

Пред „Свободна Европа“ Георги Георгиев от БОЕЦ разказа и че месеци по-късно негов контакт в ДАНС му е показал снимка от стоп кадър на видео на монитър на лаптоп от тази среща с Кирил Петков в Министеревски съвет. Това означава, че ДАНС, или структури в ДАНС имат записи и са записвали незаконно случващото се в Министерески съвет и срещите на Кирил Петков. Това е едно от обясненията за Сглобката и отговор на въпроса „с какво ГЕРБ и ДПС държат лидерите на ПП-ДБ“, в конкретният случай Кирил Петков. По информация на БОЕЦ това са камери поставени още от времето на Бойко Борисов и най вероятно тази информация и записи са под негов контрол.

Вижте в сайта на „Свободна Европа“ цялото интервю и коментарите на Георги Георгиев и Весислава Танчева по всички теми.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

 

Пеевски срещу Радев – фейк борба за милиарди!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Пеевски срещу Радев – фейк борба за милиарди!

Пеевски не може да се бори срещу Радев и Радев не може да се бори срещу Пеевски, защото те са си едно! Пеевски има една цел в момента и тя е да излезе от санкциите по закона „Магнитски“! За целта той има нужда от враг, срещу който да се бори, за да се прави на герой и голям евроатлантик. По същия начин и Бойко Борисов. Копейкин и Възраждане вече не им вършат работа. Те самите създадоха този балон, който на последните избори се спука.

Затова Пеевски се обърна срещу Радев. Тази фейк борба обслужва и двамата. Тезата на Радев е – щом ме напада санкционираният по „Магнитски“ Пеевски, значи съм от добрите. Тезата на Пеевски е – щом се боря срещу марионетката на Кремъл Румен Радев значи съм от добрите. Всъщност и двамата са част от злото, което убива България от години. Триумвирата, който управлява страната в момента е Пеевски – Борисов – Радев. Те са си едно.

Вчера Пеевски поиска от прокуратурата и МВР да проверят дали има сигнали срещу Копринков и Радев. Още преди да е внесъл официално своите искания бе обявено, че такива сигнали няма! Вижте във видеото сигналите на БОЕЦ за КопрниковГейт, сигналите срещу Копринков, Радев, Пеевски и Борисов само от последната година. И какво се оказва? Пеевски иска от МВР проверка по сигналите срещу Копринков , а неговият министър Калин Стоянов казва, че такива сигнали няма, като крие сигналите на БОЕЦ и пази Корпинков и Радев!

КопринковГейт: Имотът от сделката се намира на метри от луксозния комплекс на Домусчиев, в който живее Владислав Горанов

И докато върви фейк борбата между Пеевски и Радев по темата за борба с корупцията питаме, къде са „борците срещу корупцията“ от ПП-ДБ, които натикани в ъгъла срамно мълчат и оставиха Пеевски да лидира и тази тема!

БОЕЦ сме тотално медийно заглушени , включително в социалните мрежи от българските служби и ДАНС под контрола на Радев и Пеевски. Всички говорят за нашето разследване по КопринковГейт, но никой не смее дори да спомене сигнала на БОЕЦ! Защото тогава трябва да извадят сигнала, а в него се съдържат данни, че Копринков и Пеевски са заедно в корупционните схеми!

Ще публикуваме и нови данни по мега престъплението ТУРСКИ ПОТОК за прякото участие, роля и отговорност на Борисов, Радев и Пеевски за този тежък пробив в националната сигурност и престъпление срещу държавата!

БОЕЦ сме внесли в Парламента подписка с над 10 000 подписа и искане за процедура по импийчмънт на Радев. Приложили сме официални документи от ДАНС за данни от проверки по наш сигнал касаещи пряко Радев и заплаха за националната сигурност на страната – законово и достатъчно основание за отстраняването на Радев! НО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ! Най-срамно мълчат ПП-ДБ!

Пеевски не е евроатлантик и не се бори срещу Радев. Борисов също. Радев не е пазител на нацията и не се бори срещу Пеевски и Борисов. Пеевски, Борисов и Радев са сглобката, която продължава да крепи властта на мафията и Кремъл в България скрита зад фалшивият им евроатлантизъм и лъжливата борба помежду им!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

БОЕЦ сме на „Чаталджа“ 3 — търсим г-жа Станислава Арнаудова (с винетките)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ сме на „Чаталджа“ 3 — търсим г-жа Станислава Арнаудова (с винетките), чиято фирма е закупила имотите на Лорер и „бившата“ фирма на Асен Василев.

Търсим и новия адрес на централата на ПП — управляващата партия мандатоносител.

Носим им 10 000 подписа за Импийчмънт на Радев, носим им и сигналите за ТУРСКИ ПОТОК и КопринковГейт, сигналите за ЛУКОЙЛ, сигнала за купуване на гласове с участието на Халил Летифов и сигналите за корупция срещу Бойко Борисов и Делян Пеевски! Търсим ги, но не можем да ги намерим.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК