Мартин Божанов – Нотариуса е бил агент на службите, по-точно на МВР

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

И още по-точно на ГД БОП. Калин Стоянов, като министър, бивш шеф на ГД БОП и ръководител преди това на специалният отдел в БОП-а (ченгетата под прикритие) знае отлично това. Нещо повече, той има пряко отношение

Всички мутри през изминалите 3 десетилетия са били „агенти“ на различни служби в ДАНС и МВР. Братя Галеви , Бойко Борисов (агент Буда, виж Биволъ), Алексей Петров и тн. Нотариуса също. Тази „тактика и практика“ е наследена от времето на ДС, когато реално наркотрафика, контрабандата, кражбата на технологии са били контролирани и реализирани от държавата и нейните служби. Така наречените „нещатни сътрудници“ заедно с водещите им офицери от ДС изграждат гръбнака на бъдещата политическа и бизнес класа. Този модел продължава да работи и до днес. МВР, ДАНС и прокурарура са в симбиоза с престъпния свят и „агентите“ са връзките между мафията и службите на оперативно ниво за осигуряване на чадър и информация. Когато мафията застана на върха на държавата при управлението на Борисов тези връзки се изродиха още повече и превърнаха в канали за спускане на заповеди към МВР. Агентите, като Нотариуса не са ползвани от МВР за добиване на оперативна информация, а Нотариуса е ползвал МВР, като източник на информация и е предавал заповеди за изпълнение. Статута на агент осигурява безнаказаност, защита и достъп до информация, до институции и ресурси, които се използват за престъпните цели на мафията. Пример – Калин Стоянов заяви, че е имало 22 сигнала в МВР срещу Нотариуса през годините. Гарантирам, че всичките сигнали са катастрофирали в МВР, а цялата информация по тях е била предоставена на Нотариуса и срещу сигналоподателите е имало заплахи и репресии. Включително и от страна на полицията.

Еврото е имал флашки със записи на компромати срещу магистрати чрез които ги е контролирал. Нотариуса също е имал инструменти и оръжия за контрол над магистрати, включително и записи. Убийството му означава, че някой друг държи този контрол сега. Мафията в съдебната система е в безопасност и схемите ще продължат. Ще изгорят няколко бушона и нищо повече. Ще продължат и по още една причина, която е най-важната. Няма кой да разследва реално тези престъпления. МВР и прокуратурата не могат да разследват себе си, защото те са част от престъпните схеми. Сарафов и Калин Стоянов го доказват! Преди тях Гешев и Младен Маринов също. Преди тях Цацаров и Цветанов и тн. Случаите с полицейското насилие са показателни – МВР и прокуратурата защитиха мутрите в униформи, а това е най, ама най-ниското ниво. И дори на това ниво са неспособни на реални разследвания и мутрите са недосегаеми. БОЕЦ го доказахме, като осъдихме МВР за отказа им да ни предоставят информация за полилицейското насилие. Когато става дума за нивото и схемите на Нотариуса и Петьо Евтото, където се стига до главен прокурор, министри, премиер и политици е абсолютно невъзможно да извършат реално и обективно разследване.

Затова забравете за всякакви комисии, проверки и разследвания. Борислав Сарафов, Калин Стоянов, Бойко Борисов и Делян Пеевски трябва да бъдат отстранени от властта и едва тогава може да се търсят варианти за разследване и прекратяване на мракобесието в съдебната система, МВР и службите.

БОЕЦ водим тази битка.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“