Мартин Божанов – Нотариуса е бил агент на службите, по-точно на МВР.

И още по-точно на ГД БОП. Калин Стоянов, като министър, бивш шеф на ГД БОП и ръководител преди това на специалният отдел в БОП-а (ченгетата под прикритие) знае отлично това. Нещо повече, той има пряко отношение.
Всички мутри през изминалите 3 десетилетия са били „агенти“ на различни служби в ДАНС и МВР. Братя Галеви , Бойко Борисов (агент Буда, виж Биволъ), Алексей Петров и тн. Нотариуса също. Тази „тактика и практика“ е наследена от времето на ДС, когато реално наркотрафика, контрабандата, кражбата на технологии са били контролирани и реализирани от държавата и нейните служби. Така наречените „нещатни сътрудници“ заедно с водещите им офицери от ДС изграждат гръбнака на бъдещата политическа и бизнес класа. Този модел продължава да работи и до днес. МВР, ДАНС и прокурарура са в симбиоза с престъпния свят и „агентите“ са връзките между мафията и службите на оперативно ниво за осигуряване на чадър и информация. Когато мафията застана на върха на държавата при управлението на Борисов тези връзки се изродиха още повече и превърнаха в канали за спускане на заповеди към МВР. Агентите, като Нотариуса не са ползвани от МВР за добиване на оперативна информация, а Нотариуса е ползвал МВР, като източник на информация и е предавал заповеди за изпълнение. Статута на агент осигурява безнаказаност, защита и достъп до информация, до институции и ресурси, които се използват за престъпните цели на мафията. Пример – Калин Стоянов заяви, че е имало 22 сигнала в МВР срещу Нотариуса през годините. Гарантирам, че всичките сигнали са катастрофирали в МВР, а цялата информация по тях е била предоставена на Нотариуса и срещу сигналоподателите е имало заплахи и репресии. Включително и от страна на полицията.
Еврото е имал флашки със записи на компромати срещу магистрати чрез които ги е контролирал. Нотариуса също е имал инструменти и оръжия за контрол над магистрати, включително и записи. Убийството му означава, че някой друг държи този контрол сега. Мафията в съдебната система е в безопасност и схемите ще продължат. Ще изгорят няколко бушона и нищо повече. Ще продължат и по още една причина, която е най-важната. Няма кой да разследва реално тези престъпления. МВР и прокуратурата не могат да разследват себе си, защото те са част от престъпните схеми. Сарафов и Калин Стоянов го доказват! Преди тях Гешев и Младен Маринов също. Преди тях Цацаров и Цветанов и тн. Случаите с полицейското насилие са показателни – МВР и прокуратурата защитиха мутрите в униформи, а това е най, ама най-ниското ниво. И дори на това ниво са неспособни на реални разследвания и мутрите са недосегаеми. БОЕЦ го доказахме, като осъдихме МВР за отказа им да ни предоставят информация за полилицейското насилие. Когато става дума за нивото и схемите на Нотариуса и Петьо Евтото, където се стига до главен прокурор, министри, премиер и политици е абсолютно невъзможно да извършат реално и обективно разследване.
Затова забравете за всякакви комисии, проверки и разследвания. Борислав Сарафов, Калин Стоянов, Бойко Борисов и Делян Пеевски трябва да бъдат отстранени от властта и едва тогава може да се търсят варианти за разследване и прекратяване на мракобесието в съдебната система, МВР и службите.
БОЕЦ водим тази битка.
БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“

Путинисти на турнир в България? Това е недопустимо.

По информация на БОЕЦ  на 9-10 март в София ще се проведе квалификационен турнир по таекуондо.
До участие в състезанието са допуснати според наш източник 3 руски и 1 беларуски таекуондисти, които открито подкрепят руската война и агресията срещу Украйна!

Сред тях са:

Максим Храмцов, който публичбо изразява подкрепата си за Путин и използва знака Z в публикациите си в социалните мрежи.

https://youtu.be/uiopDzC1UAQ

Татяна Минина също демонстрира подкрепа за кремълската агресия. Тя е наградена и от губернатора на Челябинска област Алексей Текслер, който е включен в санкционния списък на Украйна за „публично одобрение на руската политика на война и геноцид“. Минина публикува снимки с него в Instagram. Алексей Текслер също е санкциониран от САЩ, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия за подкрепа на агресията срещу Украйна.

https://youtu.be/LuYb8VeBn8k https://instagram.com/p/Cv1_EFtNMvE/

Полина Хан също демонстрира подкрепата си за руската агресия в Instagram:

https://www.youtube.com/watch?v=LuYb8VeBn8k

Друг участник – Георгий Гурциев демонстративно харесва редица провоенни или антиукраински публикации:

https://youtu.be/LuYb8VeBn8k?si=IfNPWviIKS9MRsCA

Спорта, изкуството, дори науката са ползват, като пропагандни оръжия от редица диктатори.  От Хитлер през Сталин до Путин. Международните санкции срещу Русия заради нападението над Украйна включително и за участие в международни спортни турнири са подкрепени от България.  Само преди дни отбелязахме две години от началото на войната и много политици, премиер и министри декларираха своята подкрепа за Украйна. Надпреварваха се дори в „евроатлантизъм“. Малко преди това Външно министерство и Столична община разрешиха на Митрофанова да поднася венци и да чества руската терористична армия, на което БОЕЦ също реагирахме.  А сега получаваме информация, че поддръжници на Путин ще дойдат в България на турнир. Това лицемерие е недопустимо. „Спортисти“, които подкрепят агресията и геноцида в Украйна сами се изолират от свободния свят. Техните ценности и морал нямат нищо общо със спорта,  ценностите и солидарността, които той прокламира.

БОЕЦ ще се свържем с Министерството на спорта и ресорните институции за информация и реакция!

#БОЕЦ

БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово:
Банкова сметка:
IBAN: BG39STSA93000024804131
BIC: STSABGSF
Титуляр: ГД „БОЕЦ“
Банка ДСК

Благодарим! Две години борба за живот, свобода и демокрация! ЗАЕДНО до победата на Украйна!

На 24 февруари 2024 година, две години след като Путин и Русия започнаха пълномащабното си нахлуване в Украйна и десет години от началото на руската военна агресия в Крим, БОЕЦ и гражданите се събрахме пред президенството на България, за да кажем:

„УКРАЙНА – БОРБА ЗА ЖИВОТ, СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ! ЗАЕДНО ДО ПОБЕДА!“.

Благодарим на всички граждани, които се включиха в събитието и шествието. Благодарим на  украинските ни приятели, на Наско Шарков, Иван Калчев, Кольо, Роси и Венци, които ни помогнаха с озвучаването и техническото осигуряване!

Гражданското събитие бе организирано от БОЕЦ и нашите украински приятели от СУОБ „Мати Украйна“, образователен център “Український Вулик -освітньо-інтеграційний центр” и колегите от „Граждански Мегдан“.

Въпреки тоталното медийно затъмнение хиляди български граждани заявиха своята подкрепа и солидарност за Украйна и станаха част от световната инициатива! Политиците се скриха, но гражданите бяхме там! Чуха се много силни думи на благодарност. Представителите на украинската общност изразиха своята признателност за подкрепата. Георги Георгиев от БОЕЦ и Иван Калчев посочиха разминаването в обещанията и действията на управляващите! Лъжите на Радев също бяха разобличени. Обещаните БТР-и вече осем месеца не могат да стигнат до Украйна, а политиците използват темата, за да се правят на „евратлантици“ и да се перат. Гневни бяхме за това, че с едната ръка същите политици, които се снимаха със Зеленски подписват декларации в подкрепа на Украйна, а с другата ръка подписват разрешителни на Митрофанова да чества терористичната путинска армия. С право сме гневни за лицемерието! Цял ден слушахме изказвания на Пеевски, Доган и Борисов, на Кирил Петков, или Христо Иванов и техните срамни спорове и пазарлъци! А за гражданското шествие в подкрепа на Украйна „националните телевизии“ мълчаха. Може би защото техните партийни господари не могат да яхнат, или да използват събитието за личните си цели. Гражданите на площада поставиха и конкретни искания към политиците – незабавни действия за конфискация на руските активи на територията на България и предоставянето на средствата на Украйна. Отчетност за предоставената военна помощ. Незабавно изпращане на въоръжение и боеприпаси, с които разполагаме без забавяне и бюрокрация!

Отбелязахме две години от началото на войната, почетохме паметта на загиналите и потвърдихме нашата подкрепа. Преди две години Русия нападна вероломно Украйна. Путин изпрати своите орки, които избиха стотици хиляди невинни, но бяха спрени от един смел народ! Кремъл започна мракобесна пълномащабна война и Украйна има нужда от реална пълномащабна подкрепа!

И целта не е Русия да не спечели войната — целта е Украйна да победи и спечели войната, да си върне и освободи всички окупирани територии. Путин и неговото обкръжение да понесат отговорност за военните престъпления, а Русия да плати за щетите и жертвите!

Гражданите казваме и на нашите управници какво изискваме от тях, за да подкрепим пълноценно Украйна, а не само на думи и декларации!

Солидарност и подкрепа за Украйна до победа! Благодарим на украинските бойци и граждани за смелостта, саможертвата и вярата, която дават и на нас, че можем да се борим и да побеждаваме злото!

Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“