Питайте Борисов и Пеевски за убийството на „Нотариуса“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Адвокатът на Мартин Божанов – Велимир Атанасов е бил посочен от Иван Гешев на Георги Георгиев, собственик на фирма „Жоси”. Гешев предлага „решаване на проблемите” на Георгиев, като иска дял от компанията, която към онзи момент е оценена на над 12 000 000 лева. Адвоката на „Нотариуса” е посочен от Гешев, като негов най-доверен човек. Същият адвокат предава на Георги Георгиев от „Жоси” и заплахите как ще бъде запален, ако не плати определена сума. Бащата на Гешев, Стоимен Гешев заедно с Георги Георгирев предават на Атанасов сумата от 20 000 евро и той ги убеждава, че ще предаде парите на Гешев и той ще оправи нещата. Въпреки това къщата на Георгиев е запалена, а фирмата му е отнета. Срещу него се задейства прокурорската бухалка с цялата сила и мерзост на които са способни!

БОЕЦ и BIRD.BG разкрихме случая ЖосиГейт и връзката на Гешев и Велимир Атанасов със схемата за кражбата на фирма „Жоси” и разграбване на нейните активи по модела „Осемте джуджета”. Разликата със схемите на Пепи Еврото е, че в този случай Георги Георгиев от „Жоси” е близък семеен приятел на семейство Гешеви и лично се обръща към Иван Гешев за съвет и помощ, след като разкрива измамни схеми за източване на ДДС от страната не неговият съдружник. Иван Гешев му посочва Велимир Атанасов (адвоката на Мартин Божанов „Нотариуса”) и му казва, че това е най-довереният му човек, да поддържа връзка с него и че той има хора, които ще му решат проблема.

#ЖоСиГешевГейт – началото! И краят на Гешев

БОЕЦ работихме повече от 4  години по този случай. Атанас Чобанов и Димитър Стоянов от сайта за разследваща журналистика BIRD.BG откриха и публикуваха и най-важните документи доказващи прехвърлянето на дялове от „ЖоСи” към бащата на Иван Гешев.  Георги Георгиев от БОЕЦ и Георги Георгиев от ‘Жоси“ разказаха публично в студиото на Люба Кулезич  фрапиращи данни за престъпните действия на Гешев и институциите по случая. Сезирахме прокуратура, Министерството на правосъдието, МВР, ВСС и Инспектората към ВСС. Борисов и Пеевски задействаха всички свои марионетки в съдебната и изпълнителната власт, за да спасят Гешев и да смачкат сигналите на БОЕЦ. Защото Гешев им бе важен, той пое чадъра над тях от Цацаров и им осигуряваше безнаказаност по сигналите на БОЕЦ срещу Борисов и Пеевски и нашите разкрития!

Сега всички коментират убийството на Божанов, но не смеят да споменат разкриитията и сигнала на БОЕЦ за ЖосиГейт, който води до „Нотариуса“ през Гешев! А над Гешев стоят Борисов и Пеевски!

Гешев си замина след като стана неудобен за своите господари защото се компрометира тотално и компроматите срещу него започнаха да рефлектират върху тях. И гущера си скъса опашката, като махнаха Гешев и си присадиха нова „опашка” в лицето на Сарафов. Предстоят обаче много важни процеси – избор на нов състав на ВСС и ИВСС и избор на нов главен прокурор. Мафията се погрижи и вписа в Конституцията, че тя контролира прокуратурата през прокурорския съвет чрез конституционните промени гласувани от Сглобката! Те няма да позволят реална реформа и независимост на съдебната власт. „Нотариусите” ще продължат да се вихрят и вилнеят. Пеевски се бори неистово да излезе от списъка „Магнитски”, а Борисов се пъне да не влезе в този списък. Само евроатлантическите им пози не са достатъчни. Затова започнаха да се правят на борци срещу корупцията, колко и абсурдно да звучи. А тези, които трябваше да се борят срещу корупцията и да разградят модела Борисов-Пеевски направиха комисия в Парламента да пазят имунитета на Борисов по сигнала на БОЕЦ за БарселонаГейт. Единствената заплаха за тях в момента е, ако гръмне някой нов голям скандал, в който да са замесени те, или близки до тях хора, които са реализирали техните схеми. Ако някой от тях пропее. Предполагам, че се досещате, че Мартин Божанов няма как десетилетия наред да е вършил своята престъпна дейност без да се е отчитал на господарите. В държавата на мафията, в държавата на Пеевски и Борисов нищо не се случа на такова ниво без тяхната санкция и съответно без те да получават своят дял. Убеден съм, че те в момента прекъсват връзката към себе си от всички тези проводници и свръзки. Тази двуглава ламя се оказва многоопашата, като туморни разсейки и сега опашките се режат една по една. Трактора, Еврото, Нотариуса. Да се готвят Гешев, Сталийски, Летифов, Мондешки…

Така че, за убийството на Мартин Божанов питайте Борисов и Пеевски! А БОЕЦ ще внесем нов сигнал по случая „ЖосиГейт”, да тестваме „съдебната реформа” на Промяната.

06.02.2024г.  Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК