Зърнарите с майбасите – докато лапахте милиарди, ‘що не ревахте?!

ДОКАТО лапахте милиарди — ‘що не ревахте?!

15 години шепа „зърнари“, приближени до ГЕРБ и ДПС лица, назначени за „земеделци“, прибраха над 12 МИЛИАРДА лева, като отчитаха рестото към партийните централи и осигуряваха гласове на изборите. Техника, джипове, яхти, майбаси и дворци за тях, а за пенсионерите — по 40 лева за Коледа.

Освен брутално източване на еврофондовете и националния бюджет, тази шепа „зърнари“ (под 20 човека) уби дребните земеделци с по няколкостотин, или няколко хиляди декара, с нелоялна конкуренция и директно с мутренски методи, с помощта на мутренската държава, мутренските институции и мутренските кметове. Убиха и българските села.

Тогава тези с майбасите не ревяха. Сега реват, заради украинското зърно. Когато през 2022 г. цената на зърното нарасна три пъти, заради войната в Украйна — пак не ревяха, докато брояха стотиците милиони печалба. А ние плащахме по 8 лева за литър олио. Сега реват. И не защото са на загуба, а защото печалбите им ще намалеят. И защото монополът им на българския пазар е нарушен. А те не са свикнали така. Те държат зърнените бази и силозите, те държат мелниците, те държат лабораторите, те плащат на Борисов, Пеевски и Доган, за да контролират целия бранш и цените. А през цените — да контролират и преработката, и крайните цени. И да дебелеят до пръсване.

Жалко за истинските бачкатори в бранша, за истинските земеделци, чийто глас не се чува, а проблемите в земеделието са много и украинското зърно не е сред тях. Проблемът е войната в Украйна, започната и водена от Путин. Русия е виновна за тази война и ефектите от нея.

И БОЕЦ, и аз ще подкрепим зърнопроизводителите и животновъдите, ако дойдат с машините на протест пред руското посолство за незабавно спиране на войната и оттегляне на агресора от чуждата територия. Тогава ще се върне нормалносттта и в пазара на зърно.

Правителството да подкрепи земеделците с под 10 000 декара.

Зърнарите с майбасите — да го духат.

Резидентът и копейките — също.

07.02.2024 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Георги Георгиев от БОЕЦ – осъден, Пеевски и Борисов – изпрани

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ОСЪДЕН!

Георги Георгиев

Днес Видинският районен съд ме осъди на 6 месеца пробация и да платя няколко хиляди лева разноски, обезщетения, лихви и разходи по делото. Това е едно от поръчковите дела на мафията срещу мен. В ход има още 11 дела и досъдебни производства срещу мен. Прокуратурата, по поръчка на мафията, ми повдигна обвинения заради дейността ми с БОЕЦ и нашите битки срещу Наглите и корупцията. Това дело се точи вече 5 години!

С моя адвокат Диньо Бозаджиев ЩЕ ОБЖАЛВАМЕ, бойците винаги си водим битките докрай! Блестяща пледоария и защита на Диньо, истински боец!

Помня първия ден, в който учредих БОЕЦ. Помня всеки ден и всяка битка. Всеки удар, всяка загуба и репресия и всяка победа. Два пъти посегнаха на живота ми, три пъти се опитаха да убият съпругата ми, посегнаха на децата ми. Стотици призовки, десетки дела, досъдебни производства, ревизии, запори и проверки. И не можаха да ме спрат. А БОЕЦ се превърна в пример за гражданска активност, непримиримост и съпротива срещу несправедливостта и Злото.

Приемам тази присъда като поредна награда за мен и БОЕЦ за борбата ни срещу мафията и кремълската Пета колона.

Аз съм осъден, а Пеевски и Борисов са изпрани и невинни! Сглобката и предателствата върнаха мафията във властта – още по-могъща от преди. За мен присъда, а за Борисов — комисия да му пази имунитета.

Имайте вяра, ще се преборим с всичко! Няма вечна мафия и вечни мутри. Само човешкият стремеж към Свобода и Справедливост е вечен!

Благодаря на всички бойци, на моите защитници, на Диньо Бозаджиев, Методи Лалов, Пламен Кирилов, Сашо Кашъмов и всички непримирими граждани, съмишленици, приятели и независими журналисти, с които заедно водим борбата за една истински свободна, европейска и правова България!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК