Кирил Петков не отговори на нито един въпрос на Люба Кулезич. Кириле, виждам колко те е страх, но не те ли е поне мъничко срам?

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Люба Кулезич в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком задава важни, точни и ясни въпроси на Кирил Петков във връзка с разкритията на Георги Георгиев и Весислава Танчева от БОЕЦ пред Свободна Европа, за отказа му да реагира по сигналите на БОЕЦ срещу Гешев, Пеевски и ТУРСКИ ПОТОК, за показания среден пръст за протестиращите и агресията към Сашо Дунчев.

„Пеевски е чист, а БОЕЦ лъжете!“ – думи на Кирил Петков и Лена Борисовова

Кирил Петков отказва да отговаря, обвинява в лъжа за случая с Дунчев и залива аудиторията със заучени опорки. Отговори няма!

А вчера Пеевски сподели, че обича Кирил Петков и Бойко Борисов еднакво и че заедно работят добре.

Права е Люба Кулезич — вероятно е останала и доза гняв, но омерзението вече надделява. Омерзението от това да гледам как най-долните и корумпирани престъпници и измамници бяха изпрани и върнати във властта от тези, които се кълняха, че ще се борят срещу тях. Как Пеевски и Борисов отново владеят всички институции и власти, а на народа му се обяснява, че друг начин няма.

Люба зададе вчера на Кирил Петков няколко важни и ясни въпроса: защо не са реагирали по сигналите на БОЕЦ срещу Пеевски и Гешев, по сигналите за ТУРСКИ ПОТОК и т.н. Бих добавил още десетина сигнала плюс инициативата ни за импийчмънт на Радев, но тези са достатъчни.

Кирил не отговори на нито един въпрос. Избра да повтаря до болка изтърканите и омръзнали опорки и коментира единствено думите ми пред “Свободна Европа” за агресията спрямо Сашо Дунчев. И ме обвини в лъжа, както и че Дунчев бил отрекъл. Ето това е лъжа. Сашо потвърди думите ми ясно и директно на страницата на БОЕЦ и под материала на “Свободна Европа” и няма как да е другояче.

Мислех да не отговарям, но десетгодишният ми боен опит ме е научил, че лъжците трябва да бъдат разобличавани незабавно.

Призовавам Кирил следващия четвъртък в студиото на “Честно казано с Люба Кулезич” (ако тя е съгласна) в Телевизия Евроком да влезем тримата: аз — Георги Георгиев, Кирил Петков и Александър Дунчев, и да приключим тази тема. Защото други въпроси, от които Кирил избяга, са по-важни. Въпросите за ТУРСКИ ПОТОК, за руския шпионаж и националното предателство на Бойко Борисов. Въпросите на БОЕЦ и “Биволъ” за доходите и незаконното забогатяване на Пеевски; въпросът за импийчмънт на кремълската марионетка от президентството; и много други.

А за лъжите ще попитам Кирил:

❓Ти, Кириле, половин година лъжеше десетки пъти всички български граждани, че ГЕРБ нямат нито един министър в кабинета на ПП-ДБ, освен Габриел. След това самият ти призна, че си лъжец, и че ГЕРБ (и ДПС) имат и други министри, като Калин Стоянов, например, а мога да добавя поне още няколко.

❓Ти, Кириле, лъжеше, че Денков и Габриел са предлагали министрите, а след това призна, че Калин Стоянов го е предложил Борисов!

❓Ти, Кириле, лъжеше преди изборите, че никога няма да направите общо управление с ГЕРБ, а след това призна, че си лъжец. И другите около теб също.

❓Кога, Кириле, ще се извиниш на българските граждани и вашите избиратели за тези срамни лъжи? И за стотиците други лъжи?

❓За Десислава Атанасова отделно трябва да се извиниш. И останалите също.

И да предупредя, че следващите лъжи предстоят. Първо очаквайте следващите лъжи на Асен Василев за ЧаталджаГейт по 14-те въпроса на БОЕЦ и разкритията на BIRD.BG. А след това ще ви лъжат, че никога не са обещавали, че няма да участват в кабинет с мандата на ГЕРБ!

Ще ви лъжат, докато Борисов, Пеевски и мафията наложат пълната си власт и държавата бъде върната десет години назад в мрака.

Ще ви лъжат, докато ГЕРБ и ДПС не ги сдъвкат и изплюят като стари дъвки. И тогава ще заминат в канализацията на политиката и историята, а гражданите ще им покажат среден пръст — така както Кирил Петков показа среден пръст на протестиращите срещу Борисов и Гешев (Кириле, и това ли ще отречеш❓), но БОЕЦ и гражданите оставаме и нашите битки срещу Злото продължават.

Последно, Кириле:

Виждам колко те е страх, но не те ли е поне мъничко срам? Когато загубиш срама си, то губиш човешкото в себе си и се превръщаш в карикатура на тези, срещу които уж щеше да се бориш.

Следете лъжите и не позволявайте на лъжците и техните кукловоди и господари да ви лъжат отново и отново! И не губете вярата си!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК