ОСТАВКА на Калин Стоянов! МВР саботира съдебно дело.

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 09.01.2024г. един ден преди крайният срок Софийски районен съд се произнесе с Решение, с което обяви ареста на Георги Георгиев на 28.10.2023г. по време на протеста на БОЕЦ срещу ЦИК за незаконен и осъди МВР да заплати разноските по делото.

Калин Стоянов

Днес бяхме уведомени, че МВР са обжалвали съдебното решение и съдът се е произнесъл с Разпореждане, с което оставя без движебние жалбата, като указва на жалбоподателя от МВР, че не са внесли държавната такса от 70 лева и дава срок за изпълнение на указанието! Това е продължаване на гаврата. Така МВР издевателства  над свободните граждани, като първо извършва незаконни арести и полицейско насилие, а след това саботира и шиканира съдебните процеси, като така продължава тормоза за гражданите! В същото време на върха на МВР стои човек, за когото БОЕЦ огласихме данни, че лично е закрилял полицейско насилие и е участвал в такива действия. Докато Калин Стоянов – човека на Борисов, Пеевски и мафията стои начело на МВР то всякакви реформи в системата са невъзможни. МВР ще продължава да се използва, като бухалка срещу непримиримите граждани и да защитава наглите. А вътре ще вилнят калинките, вагнеровците и назначените по шуробаджанашка линия. 

Публикуваме съдебното разпореждане от днес:

МВР не знае, че трябва да се внесе държавна такса. Не знае и че няма право да арестува и задържа незаконно граждани. Не знае и че няма право да пребива и убива граждани. Но Калин Стоянов знае, че трябва да се среща с Делян Пеевски и Бойко Борисов и да получава заповеди и разпореждания. Това дело ще приключи и МВР ще бъдат осъдени окончателно. Но Калин Стоянов няма да е в системата тогава защото скоро ще си замине и не той, а пак ние, гражданите ще плащаме за тяхната мерзост.

Публикуваме и обръщението на Георги Георгиев от БОЕЦ след решението на съда, с което неговият арест бе обявен за незаконен:

ОСЪДИХ МВР!
Софийски районен съд обяви моят арест за НЕЗАКОНЕН и осъди МВР да ми заплатят разноските.
Поздравления за моят адвокат Методи Лалов и благодаря на колегите от БОЕЦ, на Биляна Коцакова, Диньо Бозаджиев, Емо Георгиев от ИПВ и всички граждани и приятели, които проявиха солидарност при моето задържане.
На 28.10.1023г. при протеста на БОЕЦ пред ЦИК срещу премахването на машинното гласуване бях задържан в ареста за 24 часа. Това се случи след като направихме акция пред централата на ДПС! Случи се пред очите на Кирил Петков, Христо Иванов и Иво Мирчев, които бяха дошли да си правят ПР на наш гръб и се изнизаха, като хлебарки. Тяхното МВР ме арестува.
По информация на БОЕЦ и наши източници от МВР Пеевски е заповядал на Калин Стоянов и той лично е разпоредил моят арест.
БОЕЦ разкрихме, че ченгето, което ме арестува по разпореждане на Калин Стоянов е поклонник на руските терористи от „Вагнер“. Това е важно защото седмица преди това БОЕЦ бяхме внесли сигнал до МВР с данни за участие на членове на ЧВК ВАГНЕР при строежа на ТУРСКИ ПОТОК!
И какво стана – БОЕЦ сезихаме Калин Стоянов срещу ВАГНЕР и Калин Стоянов ми изпрати ВАГНЕР да ме арестува. Ченгето се казва Цветан Велински и установихме, че е отправял заплахи към министър Тагарев. След моя среща с и подаден сигнал той разпореди проверки и след две седмици тежък натиск от БОЕЦ Велински бе отстранен и уволнен от МВР. Таква е съдбата на всеки, който посегне на БОЕЦ!
Проблема обаче е на върха на МВР. Докато системата се управлява от марионетки на мафията на Пеевски и Борисов, като Калин Стоянов нищо не може да се промени към добро.
Чуваме, че ПП-ДБ да простили на Калин Стоянов. Това е лъжа. Слугата не може да прости на господаря си.
Господаря прощава на слугата. Пеевски е простил на Христо Иванов, Кирил Петков и Атанас Атанасов, че за момент поискаха оставката на Калин Стоянов. И те сега слугите лижат подметките на господаря и разправят колко добър министър е мутрата на Пеевски.
Както и да е, предателите губят достойнство, чест и човешки облик и се превръщат в презряни плужеци. Жалко за Денков, когото също предадоха и го оставиха сам да се гаврят наглите с него.
Днес огласих и данни по делото ми срещу прокуратурата за незаконното подслушване спрямо мен. Един от оперативните служители на МВР, които са участвали в мероприятията по моето незаконно подслушване и проследяване се казва Стоян Темелакиев – шеф на кабинета на Калин Стоянов.
Обобщавам- министъра на вътрешните работи е разпоредил моят незаконен арест, а неговият шеф на кабинета е участвал е незаконното ми подслушване! Това е кабинета на „промяната“ с мандата на ПП-ДБ.
БОЕЦ НЕ прощаваме! Ще се борим срещу мафията, мутрите, петоколонниците и слугите им до дупка. И както виждате за пореден път можем да печелим тези битки! Калин Стоянов ще бъде отстранен.
Битката продължава

А тук може да прочетете и съдебното решение: 

Съдът обяви ареста на Георги Георгиев от БОЕЦ за НЕЗАКОНЕН!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“