Прокуратурата крие преписки срещу Сарафов, а МВР министъра пази омертата!

Прокуратурата крие проверки срешу Сарафов по сигнали на БОЕЦ!
От публикуваното съобщение на СГП вчера става ясно, че с тяхно постановление е прекратено производството на СРП срещу Петьо Еврото, в което има данни и за престъпни действия на Борислав Сарафов. Но прокуратурата мълчи за две други производства срещу Сарафов, които са в ход! Едното е по сигнал на БОЕЦ от 26.06.2023г. до ВКП и след това разпределено на СГП!
Ето го номера по описа на ВКП: № PRB202319730721I от 26.06.2023г.  А тук може да се запознаете със сигнала: 
Другата проверка е възложена по компетентност от ВСС пак на Софийска градска прокуратура с писмо от 01.08.2023г. лично до Илияна Кирилова пак по сигнал на БОЕЦ. Разполагаме с документи и доказателства. Видно е, че тези преписки са СЛЕД прекратяването на производството на СРП и няма как да се повлияни от това постановление.
В тези сигнали сме приложили показанията на Любена Петрова срещу Сарафов и твърденията и за неговите посещения в Осемте джуджета и сумите, които са получавали той и Емилия Русинова – от 10 000 до 200 000 лева на месец, „според случая“. Приложили сме и интервю на Любена Петрова при Диков по Евроком, в което тя разказва за това, че срещите на Петьо Еврото с различни магистрати в „Джуджетата“ са били записвани и тн.
Сега прокуратурата крие тези преписки срещу Сарафов и се опитват да унищожат доказателствата, сведенията и свидетелствата, в които е замесено неговот име. Акцента е върху Нотариуса, който е мъртъв и Гешев, който вече е извън системата. Само че, данните на БОЕЦ показват, че Гешев и Сарафов, Петьо Еврото и Мартин Божанов са били заедно в тези схеми поне до началото на миналата година! А над всички тях стои Пеевски. Доказваме го и с последният ни сигнал по случая Жоси, в който продължаваме общото ни разследване с BIRD.BG и разкриваме водещата роля в схемата за рекет и репресии на Велимир Атанасов – много близък на Нотариуса, който лично е предложен от Гешев!
Какво се случва с преписките по сигналите на БОЕЦ срещу Сарафов и какава е ролята на МВР? 
По информация на БОЕЦ СГП е възложила на ГД БОП извършването на определени процесуални действия по преписките срещу Сарафов, а с помощта на министър Калин Стоянов всички заедно пазят тази омерта! Не е интересно, гнусно е и ужасно. Всички мутри в кюпа, а нас ни правят на маймуни. Е този път няма да стане. Прочетете в BIRD.BG за имотната връзка на Калин Стоянов и Мартин Божанов – Нотариуса! 
До момета БОЕЦ не сме получили постановление за отказ от СГП по нито един от нашите сигнали, което означава, че проверките са активни. Прокуратурата и Сарафов нарочно не ги прекратяват защото БОЕЦ ще обжалваме пред съда тези постановления и ще осъдим прокуратурата, както вече ги осъдихме за отказа им да образуват досъдебно производство по сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски за фалита на КТБ! Затова Сарафов, Калин Николов и котерията на Пеевски в прокуратурата и МВР крият нашите сигнали и преписките по тях.
И още нещо изключително важно!
За тези сигнали срещу Сарафов е сезиран и уведомен от БОЕЦ лично и министърът на правосъдието Атанас Славов  още през юли 2023г. (разполагаме с документи и доказателства за това), който председателства ВСС и има правомощия да изисква проверки по тях! Славов обаче също мълчи. Така Сглобката се оказва свързана в общият кръг от слуги на Пеевски, който в момента и през изминалите месеци перат не само Борисов и Пеевски, а и техните слуги, като Сарафов. Не само ги перат, а и прикриват данните и сигналите за извършените от тях престъпления! 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“