Променаджийският комсомол да си спомни думите на Кристиан Таков: „Развратът иде от малките компромиси“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

„Развратът иде от малките компромиси и от ежедневността на злото.

Ще маскирате страха си като разумност, алчността си — като предвидливост, а безчестието си — с изкусна аргументация.“

Думи на Кристиан Таков.

Това са силни и верни думи. И затова не разбирам опорките на променаджийския комсомол, че техните вождове може и да са извършили престъпления, но опонентите им са по-големи престъпници и затова трябва да си затворим очите. Това наистина е развратно. Няма малко или голямо зло. Злото си е зло. Не може законът да се прилага избирателно и да твърдиш, че се бориш за върховенство на закона. Не може един политик да не носи отговорност за действията си, защото ти е симпатичен — това НЕ Е справедливост!

БОЕЦ сме гражданска организация, която никога не се е обвързвала партийно и следваме своите принципи и цели последователно и без компромиси. Защитаваме гражданския интерес и водим борбата за справедливост, плащайки цената за своята принципност и последователност. И затова всички ни недолюбват, всички ни сочат за врагове и всички ги е страх от нас. Защото не правим компромиси и за нас няма „наши и ваши“, както при партийните глашатаи.

Виждам как комсомолците от ПП-ДБ — вместо да потърсят отговорност от своите лидери за схемите и измамите им — си късат ризите и заливат с плюнки и помия разследващите журналисти и БОЕЦ, защото разкриваме престъпленията и не приемаме предателството и сглобката им с мафията. Същите тези, които ни възхваляваха, когато разкриваме престъпленията на Борисов, Радев и Пеевски, сега ни сочат с пръст, защото разкриваме и престъпленията на Петков и Василев. Ние продължаваме войната срещу Борисов и Пеевски, и останахме сами на този фронт, ПП-ДБ се прегърнаха с ГЕРБ и ДПС. Но не може и никога няма да си затворим очите и за престъпленията на другите!

На комсомолците ще кажа няколко думи. С тази матросовщина няма да убедите милионите негласуващи българи да ви подкрепят! Отблъсквате и отвращавате хората. По нищо не се различавате от лели-ГЕРБ или баби-БКП. БОЕЦ нито ще ни спрете, нито ще ни стреснете. Най-големите изроди и мутри не успяха. Но окончателно освинвате терена, отблъсквате колебаещите се и бетонирате властта на мафията.

И за финал: НЕ Е гениална идея предизборната тактика да ревете на Борисов да се разведе с Пеевски, за да се ожени за ПП-ДБ. Срамна е. Борисов и Пеевски са едно и всеки, който твърди, че ще управлява с Борисов „без Пеевски”, е лъжец и измамник.

Очаквайте и подкрепяйте следващите действия на БОЕЦ и новите ни разкрития за ТУРСКИ ПОТОК и престъпленията на властимащите. А за Потока съм го казвал вече много пъти: Борисов, Радев, Пеевски, Петкова, Малинов и котерията им ще лежат дълго за това национално предателство и грабеж в полза на Русия, каквото и да ни коства това, и няма сила, която да ни спре!

Битката продължава!
#БОЕЦ
30.04.2024 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

ПП-ДБ се молят на Борисов да се разведе с Пеевски и да се ожени за тях

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

КАЗАХ на Пеевски в очите и го посочих с пръст, че е криминален престъпник, убиец, корумпиран боклук, санкциониран по закона Магнитски и позор за Парламента. Следващият път се надявам да сме на една ръка разстояние и да е без охрана.

Не помня някой друг да му го е казвал и да е правил това. Считам го за важно и се надявам и други граждани и журналисти да ме последват. Така трябва да се отнасяме с престъпниците, а не да бъдем „диалогични“ и да преговаряме с тях, защото така тяхната същност се забравя.

Всеки ден на мутрите, на Пеевски, на Борисов, Рашидов, Карадайъ, Копейкин и останалите трябва да им се повтаря в очите, че са презряни корумпета, национални предатели и престъпници! И да го припомняме на обществото. БОЕЦ няма да спрем да го правим!

Тогава Кирил Петков ми каза, че сблъсъците ми с Пеевски били циркове?! А в онзи ден БОЕЦ влязохме в Парламента и заведохме двама свидетели в стаята на ПП-ДБ, които им разказаха с факти, снимки и документи за купуване на гласове от депутата Халил Летифов от ДПС. ПП-ДБ смачкаха сигналите и думичка не обелиха, а малко след това се прегърнаха с Борисов и Пеевски. Единият от свидетелите ни бе поръчан от мафията и застрелян в гръб с пушка. Човекът оцеля, а ПП-ДБ пак не обелиха и дума и пазеха Летифов и Пеевски.

После направиха комисия в Парламента да пазят имунитета на Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за БарселонаГейт! А през цялото време мълчаха за разкритията и сигналите ни по ТУРСКИ ПОТОК! И посочиха БОЕЦ за свои врагове, защото не приехме сглобката им с мафията.

Това се случи точно преди ЕДНА година! БОЕЦ продължаваме своите битки срещу мафията и кремълската Пета колона, а ПП-ДБ се молят на Борисов да се разведе с Пеевски и да се ожени за тях, и пак да управляват заедно с най-долната мутра и слуга на Путин!

29.04.2023 г.
Георги Георгиев — БОЕЦ

„Пеевски каза: “Или гласувате поправката за двойното гражданство, или ДПС няма да гласуваме другите промени в Конституцията и правителството пада”.
Това са думи на Кирил Петков на среща на парламентарната група на ПП-ДБ в края на 2023 г. Напомнят ли ви на думите на Станишев от 2013 г.: “Или гласувате Пеевски за шеф на ДАНС, или правителството пада”? На срещата Кирил подлага на гласуване предложението на Пеевски и мнозинството е против! Тогава Белобрадова (Козилата) изнася една комсомолска реч, в която заплашва несъгласните с предложението на Пеевски, че щом са против — значи са против

Партията и ще ги изхвърлят, а на тяхно място чакат по десет други, които ще слушат, ще гласуват и изпълняват всичко, което им се каже. Логиката, че щом си против Пеевски, значи си против ПП-ДБ е ужасяваща, но явно този аргумент надделява, защото при повторно гласуване вече почти всички подкрепят предложението на Пеевски за двойното гражданство! По същия начин, както се случи и създаването на Сглобката, огласен от онзи прословут запис. След това го подкрепят и в зала.

Каква е целта на Пеевски? Какво целят Ердоган и ДПС?

Целта им е ДПС да стане втора политическа партия, начело с Пеевски! Но как ще стане това, какъв е механизмът?

През последните години вървят различни процеси в ДПС — един от тези процеси е сближаване с Еродоган. ДПС имат около 150 – 200 хиляди гласа, които те контролират и които им дават сигурност и статут на балансьор, или “златен пръст” в управлението. ДПС от десетилетия са част от задкулисната власт в страната, но сега искат да легитимират официално своята власт. В Турция те имат огромен резерв от гласове, който обаче трудно мобилизират. С поправката за двойното гражданство те могат да издигнат местни лидери, които да увлекат и мотивират българите в Турция и така, както и с подкрепата на Ердоган, да си докарат още 150 – 200 хиляди гласа, които при ниската избирателна активност им гарантира позицията на втора политическа партия! Тази схема дава възможност и на Ердоган да вкара свои евродепутати, без Турция да е член на ЕС, както и депутати в българския парламент. По същия начин и Путин може да вкара свои марионетки, предвид своята близост с Ердоган и режима в Анкара.

Статутът на втора политическа сила на ДПС ще даде на Пеевски основание да предяви официално претенции към власта и заедно с ГЕРБ да направят общо управление, като “гаранти” за евроатлантическото бъдеще на страната. Тогава вече би могъл да се надява и да бъде изваден от санкциите по Магнитски! А всичко в ДПС и в страната, всички процеси, интереси и събития се въртят точно около това: Пеевски да излезе от Магнитски, а Борисов да не влезе в Магнитски!

Това, както и запазването на властта, чрез която си осигуряват безнаказаност и продължаване на грабежа, е единствено важно за тях, нищо друго не ги интересува. Дори войната в Украйна е само възможност за тях да изкарат едни бързи милиарди чрез трафик на горива и оръжейни схеми, и да се правят на евроатлантици, докато в същото време по построения от тях ТУРСКИ ПОТОК текат милиарди към Путин.
Тези кандидати с двойно гражданство може да са членове на ислямистки организации, може да са свързани с турските тайни служби, може да са свързани с руските тайни служби!

Това, което ви представяме, е ужасяващо и БОЕЦ призоваваме за максимално споделяне! Това национално предателство трябва да бъде спряно, това е пробив както в националната ни сигурност, така и в сигурността на Европа. Заради личното си оцеляване и заради болната си амбиция за власт, Пеевски и Борисов са готови на всякакви мерзости, а за съжаление ПП-ДБ, които влязоха във властта със заявката, че ще разградят техния мафиотски модел, стават техни съучастници.

Този материал го публикувах в сайта на БОЕЦ на 04.01.2024 г. Вместо реакция и усилия да спрем похода към властта на Пеевски и Борисов — бяхме нарочени за врагове и обвинени, че БОЕЦ клатим сглобката. Пеевски разби сглобката и задейства плана си, а ПП-ДБ продължават да плюят БОЕЦ и да ни обвиняват, че пречим на новата им сглобка след изборите с Борисов „без Пеевски“. Борисов и Пеевски са си едно и всеки, който ви уверява, че ще управлява с Борисов и ще изолира Пеевски, е лъжец и измамник“.

Припомних си и датата 15.06.2023 г. — протестът на БОЕЦ срещу избора на Пеевски за член на Конституционната комисия в парламента. Бойците и шепа граждани бяхме на входа на Парламента, пред нас — море от ченгета и жандармерия, а зад тях през прозорците надничаха Атанас Атанасов и депутатите от ПП-ДБ, и нито един не помня да ни подкрепи. Пазеха и слушаха Пеевски, защото им трябвал за „съдебна реформа“. Предупредихме ги, че със злото не можеш да произведеш добро, но никой не ни чу. Мафията е зло, а злото произвежда само зло. И има само един начин да се преборим със злото — и той е като го унищожиш, а не като се прегръщаш с него.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

БОЕЦ ще продължаваме да реагираме принципно и последователно на всяка неправда. Няма избирателна справедливост!

БОЕЦ внесохме сигнал срещу Петър Илиев — плагиата на Слави, който бе предложен за премиер през 2021 г. Всички фенове на ПП-ДБ ни възхваляваха за нашата принципност и последователност, и че правим същото, което сме правили винаги — реагираме на свинщините на политиците, без значение как се казват и от коя партия са. В същото време феновете на Слави, който току що бе спечелил изборите, ни заливаха с помия и ни обвиняваха, че работим за ДПС и ГЕРБ.

Вчера Биволъ публикуваха разкрития за фалшификации и други престъпления, извършени от Лена и Кирил, и изведнъж същите феновете на ПП-ДБ започнаха да заливат Биволъ с помия и да реват, че са платени от ДПС и ГЕРБ. А принципите къде отидоха?! С какво тогава сте по-различни от ИТН и Слави?

Значи Биволъ, БОЕЦ и BIRD.BG сме страхотни, когато разкриваме престъпленията и свинщините на вашите опоненти, но изведнъж ставаме поръчкови и платени, когато разкриваме престъпленията и свинщините на вашите партийни вождове?! Това е комунизъм, в най-уродливата му форма: “партията е права, дори и когато греши“.

Отбелязвам само, че не БОЕЦ, Биволъ или BIRD.BG се прегърнаха с Пеевски и направиха комисия в парламента, за да пазят имунитета на Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за БарселонаГейт! ПП-ДБ скочиха на амбразурата да пазят мутрата и се сглобиха с ГЕРБ и ДПС.

Имате думата ми, че БОЕЦ ще продължаваме да реагираме принципно и последователно на всяка неправда и на всяко престъпление, без значение от кого е извършено, как се казва и от коя партия е. Имате и думата ми на боец, че Борисов и Пеевски ще лежат дълго за ТУРСКИ ПОТОК и за всички извършени престъпления. Както и всички останали.

Няма избирателна справедливост! Всички трябва да сме равни пред закона и да носим отговорност за действията си. А гражданите и гражданските организации трябва да мерим с еднакъв аршин и да търсим отговорност от всички! БОЕЦ го правим вече 11 години и плащаме цената за своята непримиримост и последователност. Разследващите журналисти — също. Това се нарича демокрация, върховенство на правото и граждански контрол. Не знам дали партийният комсомол ще го проумее, но знам, че гражданите го разбират!
Битката продължава!

#БОЕЦ

28.04.2024 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

Боен поздрав за Димитър Стоянов и нашите приятели от BIRD.BG и Биволъ!