Георги Георгиев, председател на БОЕЦ, проведе среща с посланика на Република Франция Н. Пр. Жоел Мейер

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес Георги Георгиев — председател на Сдружение БОЕЦ — проведе среща с посланика на Република Франция Н. Пр. Жоел Мейер.

На срещата бе обсъдено развитието на гражданското общество в България и бе представена антикорупционната дейност на БОЕЦ. От френска страна посланик Мейер сподели техния опит в законодателните реформи за прозрачно управление и борба с корупцията. Обсъдени бяха и темите за „разширението на вътрешната газопреносна мрежа на страната“ и подкрепата за Украйна.

Георгиев изрази лична благодарност към френската държава за грижите и извършената трансплантация на неговата съпруга през февруари 2020 г. През 2019 г., по време на протестите, организирани от БОЕЦ срещу избора на Гешев за главен прокурор, българските власти и прокуратурата се опитаха да осуетят трансплантацията, като забраниха на Георги Георгиев, който бе донор, да напуска страната.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК