БОЕЦ — в КЕВР за ТУРСКИ ПОТОК! А Борисов полудя от страх!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ — в КЕВР за ТУРСКИ ПОТОК!

Искаме среща с Иван Иванов във връзка с Доклад на БОЕЦ, анализиран в съвместно разследване с Биволъ, който показва, че разрешението, дадено от КЕВР за строителството на ТУРСКИ ПОТОК, е незаконосъобразно и НЕ са приложени европейските директиви!

След един месец натиск от внасянето на нашето искане в Парламента, вчера бе гласувано създаването на комисия за ТУРСКИ ПОТОК! Приложили сме и Пътната карта, огласена от Bg Elves.

В началото на 2021 г. БОЕЦ осъдихме ДНСК за ТУРСКИ ПОТОК и взехме над 2200 документа, в които на всяка страница проектът бе записан като „Южен поток“ и „Транзитния газопровод“! Борисов се гърчи и лъже като дърт комунист, но спасение няма да има!

Междувременно Бойко Борисов започна да плещи глупости за ТУРСКИ ПОТОК! На това му се казва „да полудееш от страх“. Готов бил да гласува за спирането на ТУРСКИ ПОТОК! Убедени сме, че е готов да гласува и за изчезването на ТУРСКИ ПОТОК, за да спаси кожата си, но това няма как да стане.

Може да стане друго! Разкритията на БОЕЦ доказват, че решението на КЕВР, с което се дава разрешение за строежа на ТУРСКИ ПОТОК, е незаконосъобразно и не са спазени европейските директиви. Разбира се, това се е случило под натиска на Борисов и Теменужка Петкова. Нашите юристи развиват хипотезата, че в тази ситуация, в която самият проект изначално е незаконен, то договорите за транзит, сключени от БУЛГАРТРАНСГАЗ с ГАЗПРОМЕКСПОРТ, може да се окажат нищожни!

Ето това могат да гласуват в Парламента — незабавно прекратяване на договора с ГАЗПРОМ! И не се притеснявайте, че Сърбия и Унгария ще изреват. Кремълските марионетки ще реагират, но няма да останат без газ. Ще получат газ, но няма да е руски! И без това плащаме на БОТАШ за достъп и капацитет, можем да захраним тръбата и да печелим от нея. Да печелим ние, а не Путин!
Ето това можем да направим и БОЕЦ ще внесем това искане в парламента, след като бъде гласувано днес предишното ни искане за създаване на Комисия за ТУРСКИ ПОТОК!

Тогава следете реакцията на Мутрата и ескалиращата лудост от страх. И си спомняме един плакат на БОЕЦ от протестите срещу Буда и Гешев от 2020 г.: “СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА“!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК