БОЕЦ информирахме Главчев – ако не отстрани Калин Стоянов, ще искаме и неговата оставка!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ДНЕС информирах Димитър Главчев, че БОЕЦ разполагаме с данни, видеоматериали, документи и свидетелства за личното участие на Калин Стоянов в покровителство на конкретни схеми и лица за купуване на гласове. Уведомих го за обявения от БОЕЦ протест в понеделник, от 18.30ч., пред МВР, за отстраняването на министър Стоянов. И заявих среща с Главчев, на която да му представим данните и искането ни за оставката на министъра на вътрешните работи.

Ако Главчев откаже среща с БОЕЦ и остави Калин Стоянов като министър, то това ще е доказателство, че той е назначен за премиер от отровното трио Радев-Борисов-Пеевски с цел тоталното манипулиране и кражба на изборите. И ще носи цялата отговорност за това!

Заедно с мутрата Калин Стоянов трябва да си замине и мишката Живко Коцев. Аз не разбрах той кога се поддаде на натиск – когато си подаде оставката, или когато си оттегли оставката? Или и в двата случая? Човек, който се поддава на натиск, няма място на върха в МВР без значение коя партия го подкрепя или е срещу него.

То, това е големият проблем – че на върха на всички системи, служби, власти и институции стоят слаби и зависими хора, като Калин Стоянов, Борислав Сарафов, Живко Коцев, Пламен Точнев и т.н.

И ще завърша с един призив към всички граждани – оставете политиците да се давят в собственото си блато! Гражданите трябва да вземем инициативата и ние да поставяме целите и задачите пред тях. Няма кой друг вместо нас да се изправи срещу мафията и да се пребори със злото. БОЕЦ налагаме модела на активното гражданско общество и контрол.

В понеделник, в 18.30 часа, излизаме пред МВР в решителна битка да защитим правото си на честни избори.

Калин Стоянов трябва да си замине и това е първата стъпка.
Елате, призовете и вашите познати, приятели и колеги. Да бъдем хиляди и заедно да се преборим.

Няма по голяма мощ от граждани с чиста кауза, осъзнали силата си!

06.04.2024г. Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК