Калин Стоянов да разкаже на австрийците как българските полицаи ритат млада жена в корема, да каже за “Вагнер” и за Турски поток!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

КАЛИН Стоянов да разкаже на австрийския премиер как българските полицаи ритат млада жена в корема, да каже за “Вагнер” и за Турски поток!

Калин Стоянов

КАЛИН Стоянов да разкаже на австрийския премиер как българските полицаи под негово ръководство ритат млада жена в корема, за да не може да ражда деца. Да му разкаже как българската полиция пребива български граждани като кучета и всичко е точно. Да разкаже за незаконните арести и репресиите.

Да разкаже на австрийския премиер как български полицаи се кланят на руските терористи от “Вагнер” и заплашват военния министър.

Задължително да разкаже на австриеца, че е назначил за шеф на Гранична полиция, която пази европейските граници, Антон Златанов — слуга на мафията и защитник на полицейското насилие и мутрите в униформи! Австрийците много ще се зарадват!

Задължително да разкаже, че е назначил за шеф на „Вътрешна сигурност“ Лазар Христов — бивш шеф на ОД МВР Стара Загора — лично участвал в охраната на купуването на гласове в община Николаево, за което БОЕЦ разполагаме с видеокадри и свидетелски показания.

Калин Стоянов да разкаже на австрийския премиер за срещите си със санкционирания по “Магнитски” Пеевски и как послушно изпълнява поръчките на мафията.

Да разкаже и за десетките си срещи със задържа̀ния Стефан Димитров!
Калин Стоянов да разкаже подробно на австрийското правителство как покри сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК и руски шпионаж, и сигналите ни за корупция и купуване на гласове срещу Борисов, Пеевски и Халил Летифов!
И сега е много важно да разкаже точно за чадъросваните от него схеми и лица за купуване на гласове!

И съм сигурен, че австрийците радостно ще плеснат с ръце и веднага, дори със задна дата, ще ни приемат в Шенген! Във всички Шенгени — въздушни, наземни, водни, подводни, подземни, космически и т.н.

Само за информация — БОЕЦ вече ги информирахме.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК