ПРЕКРАТИХА проверката за ТУРСКИ ПОТОК в парламентарната комисия „Антикорупция“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ПРЕКРАТИХА проверката за ТУРСКИ ПОТОК в парламентарната комисия „Антикорупция“.

БОЕЦ получихме писмо с подписа на Рая Назарян от ГЕРБ, че антикорупционната комисия в парламента прекратява преписката по нашия сигнал за ТУРСКИ ПОТОК и Пътната карта с мотива, че има друга комисия, която ще се занимава с казуса. Само дето тази комисия е създадена също след сигнал и искане на БОЕЦ, но няма избран председател и по всичко личи, че въобще няма да започне работа, а и никой вече не я споменава. Заглушиха я със снимки и пудели. ГЕРБ обаче се подсигуряват и блокират всяка възможност за разследване и осветяване на престъпленията на Борисов при изграждането на тръбопровода на Путин. Това е доказателство за страха на Бойко Борисов.

Има и добра новина и важен пробив — самата Рая Назарян ТРИ ПЪТИ нарича проекта ТУРСКИ ПОТОК в официален документ на Парламента. Ще се научат. После в ареста ще почнат и да признават. Стъпка по стъпка!

Очаквайте серия от нови документи и разкрития на БОЕЦ съвместно с Биволъ, BIRD.BG и Bg Elves по темата. Анализираме десетки хиляди документи. Борисов да мобилизира целия слугинаж на всички нива, че примката все повече се затяга. Накрая ще се оглежда като Тодор Живков на онова заседание, дето го детронираха, и ще се чуди защо тези от ГД БОП влизат неканени в зайчарника в Банкя с качулки на главите.

 

Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК