БОЕЦ пред Съдебната палата! ОСТАВКА НА САРАФОВ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Въпросът „Кой спря съдебната реформа?“ има кратък и ясен отговор. Този отговор БОЕЦ го дадохме още преди година, преди да бъде зададен, и той е: „С мафията не могат да се направят реформи, които да вкарат мафиотите в затвора“.

Преди по-малко от година — през лятото на 2023 г. — имаше друго гражданско събитие на ИПВ пред Съдебната палата, което бе оцветено партийно. Тогава лидери на ПП-ДБ обясняваха разпалено как ще направят съдебна реформа в сглобка с ГЕРБ и ДПС. БОЕЦ бяхме заклеймени като врагове, защото не приехме сглобката. Представихме данни за корупция, злоупотреба с власт и купуване на гласове, и други престъпления, извършени от Бойко Борисов, Делян Пеевски, Халил Летифов, Иван Гешев, Румен Радев и т.н. И сглобката ни наложи забрана за влизане в Парламента и Съдебната палата. И направиха комисия, за да пазят имунитета на Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за БарселонаГейт! Последваха репресии, арести и удари спрямо БОЕЦ, в името на запазване на Сглобката и реализирането на „Съдебната реформа“.

Скоро след това и ИПВ реагираха на подмяната и опорочаването на основни идеи в реформата и се разграничиха от некоалицията ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.

Сега БОЕЦ ще повторим отговора на въпроса още по-конкретно: НЕ може да правиш съдебна реформа с Борисов, която да вкара Борисов в затвора. Не може да правиш конституционни реформи с Пеевски, които да вкарат Пеевски в затвора. Първо трябва да отстраним мафията от властта и тогава да извършим нужните реформи. А отстраняването на мафията минава не през сглобки, навеждане, коленичене, молби и прегръдки, а през отстраняването на мафиотските босове от властта. Борисов и Пеевски трябва да бъдат изолирани политически, атакувани и преследвани институционално и на всички фронтове. Те имат своята „ахилесова пета“ и тя се нарича ТУРСКИ ПОТОК и „Магнитски“. Показателно е, че и след разпада на сглобката ПП-ДБ продължават да мълчат и да са пасивни по тази тема и битка. Можем обосновано да предположим, че тази пасивност е заради бъдеща сглобка и поставените червени линии, които не трябва да бъдат минавани от бъдещите партньори. А това пък означава, че уроците не са научени и довечера ще трябва да ги припомним. Не трябва да повтаряме едни и същи грешки, а партиите и политиците трябва да се научат да чуват гражданите и БОЕЦ! И да имат куража да водят заедно с гражданите борбата за справедливост и върховенството на закона!

БОЕЦ бяхме там!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК