БОЕЦ влизаме в СДВР с пореден Изпълнителен лист и с нашето чекмедже

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ влизаме в СДВР с пореден Изпълнителен лист и с нашето чекмедже! Два пъти осъдихме МВР само за последните месеци и ОТКАЗВАТ да плащат!

БОЕЦ извадихме Изпълнителни листове от съда и идваме да си съберем парите намясто. МВР бяха осъдени заради отказа на Калин Стоянов и Любомир Николов — шефа на СДВР — да ни предоставят информация за полицейското насилие и продължават да нарушават закона! МВР са рецидивисти, които трябва да изпълнят съдебните решения. И би трябвало Калин Стоянов и Николов да платят, след като опозориха МВР. А вместо това те се крият като жалки осъдени измамници и дори и да платят — в крайна сметка ще платят с нашите пари.

Бой по тиквите на Калините! Пореден Изпълнителен лист срещу МВР!

Затова днес БОЕЦ си събираме парите, присъдени от българския съд, от полицаите! След като те търпят да ги командват компрометирани типове като Калин Стоянов и Николов, то да плащат вместо тях.

Ако междувременно МВР платят — то събраните до момента в брой пари ще бъдат дарени от БОЕЦ на BIRD.BG за гаранцията на журналиста Димитър Стоянов, който бе арестуван незаконно и обвинен преди два дни, след като министър Калин Стоянов заплаши, че ще съди журналистите Димитър Стоянов и Атанас Чобанов заради разкритите от тях връзки на Стоянов с “Нотариуса”!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК