БОЕЦ ще продължаваме да реагираме принципно и последователно на всяка неправда. Няма избирателна справедливост!

БОЕЦ внесохме сигнал срещу Петър Илиев — плагиата на Слави, който бе предложен за премиер през 2021 г. Всички фенове на ПП-ДБ ни възхваляваха за нашата принципност и последователност, и че правим същото, което сме правили винаги — реагираме на свинщините на политиците, без значение как се казват и от коя партия са. В същото време феновете на Слави, който току що бе спечелил изборите, ни заливаха с помия и ни обвиняваха, че работим за ДПС и ГЕРБ.

Вчера Биволъ публикуваха разкрития за фалшификации и други престъпления, извършени от Лена и Кирил, и изведнъж същите феновете на ПП-ДБ започнаха да заливат Биволъ с помия и да реват, че са платени от ДПС и ГЕРБ. А принципите къде отидоха?! С какво тогава сте по-различни от ИТН и Слави?

Значи Биволъ, БОЕЦ и BIRD.BG сме страхотни, когато разкриваме престъпленията и свинщините на вашите опоненти, но изведнъж ставаме поръчкови и платени, когато разкриваме престъпленията и свинщините на вашите партийни вождове?! Това е комунизъм, в най-уродливата му форма: “партията е права, дори и когато греши“.

Отбелязвам само, че не БОЕЦ, Биволъ или BIRD.BG се прегърнаха с Пеевски и направиха комисия в парламента, за да пазят имунитета на Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за БарселонаГейт! ПП-ДБ скочиха на амбразурата да пазят мутрата и се сглобиха с ГЕРБ и ДПС.

Имате думата ми, че БОЕЦ ще продължаваме да реагираме принципно и последователно на всяка неправда и на всяко престъпление, без значение от кого е извършено, как се казва и от коя партия е. Имате и думата ми на боец, че Борисов и Пеевски ще лежат дълго за ТУРСКИ ПОТОК и за всички извършени престъпления. Както и всички останали.

Няма избирателна справедливост! Всички трябва да сме равни пред закона и да носим отговорност за действията си. А гражданите и гражданските организации трябва да мерим с еднакъв аршин и да търсим отговорност от всички! БОЕЦ го правим вече 11 години и плащаме цената за своята непримиримост и последователност. Разследващите журналисти — също. Това се нарича демокрация, върховенство на правото и граждански контрол. Не знам дали партийният комсомол ще го проумее, но знам, че гражданите го разбират!
Битката продължава!

#БОЕЦ

28.04.2024 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

Боен поздрав за Димитър Стоянов и нашите приятели от BIRD.BG и Биволъ!