ВСЕКИ ДЕН гражданите трябва да упражняват контрол. Продължаваме да работим по „Турски поток“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Преди няколко месеца БОЕЦ бяхме нападнати от цялата кремълска котерия на Борисов и Пеевски, че точно в навечерието на местните избори огласихме и внесохме поредния сигнал за руски шпионаж и охраната от “Вагнер” на ТУРСКИ ПОТОК! И в деня за размисъл бях арестуван пред ЦИК от служител на “тяхното МВР“ — симпатизант на “Вагнер”.

Георги Георгиев

Преди месец и нещо Bg Elves бяха нападнати от комсомола на ПП-ДБ защо “ТОЧНО СЕГА” публикуват Пътната карта и искат да провалят преговорите за ротация с ГЕРБ.

Същата песен „Защо точно сега?“ подеха и от ГЕРБ срещу БОЕЦ след искането ни за комисия в парламента и сигнала до ДАНС за Пътната карта и ТУРСКИ ПОТОК.
Днес същата опорка се пуска и срещу Биволъ заради ПодмянаГейт и фалшифицираните подписи: “Защо точно сега?“. Предизборно било.

Когато през 2021 г. БОЕЦ публикувахме записа „Шиши не дава“, Бойко Борисов ни обвини, че правим новия „Костинброд“ и искаме да саботираме изборите.
През 2022 г. огласихме нашето разследване за КопринковГейт и пак бяхме нападнати, че предизборно обслужваме ПП-ДБ.

Сега ПП-ДБ ни обвиняват, че предизборно обслужваме техните „врагове“, с които до вчера бяха в сглобка…!? Оказва се, че за българските политици, без значение от коя партия са, за разкритията за корупция и престъпленията на властимащите НИКОГА не е моментът! Все било политическа атака и предизборен компромат.

Помня как през 2019 г. БОЕЦ заведохме дело до ВАС срещу участието на Пеевски в Евроизборите и решението на ЦИК, че отговаря на условията за уседналост. Нито една партия не ни подкрепи — нито ДБ, нито който и да е. Снишиха се, а свинските гнусомети ни залиевха с помия, че “ТОЧНО СЕГА” нанасяме политически удар срещу вожда им. И всички институции-бухалки се стовариха върху нас. Няколко дни по-късно Пеевски ми изпрати три мутри във Видин, които три дни преследваха, тормозеха и провокираха мен и съпругата ми. И вече пета година ме влачат по съдилища, защото защитих съпругата ми и себе си. Политиците мълчаха.

Оказва се, че в България НИКОГА не е моментът да се разкриват свинщините на управляващите и все БОЕЦ и разследващите журналисти сме им виновни. И всички реват, че сме платени от „опонентите“ им. Слагам “опоненти” в кавички, защото се оказва, че ревящите са си едно с тях или след изборите се сглобяват с тях.

А истината е, че ВСЕКИ ДЕН гражданите трябва да упражняват контрол, да разобличават и търсят отговорност от управляващите! Без значение дали предстоят избори, сглобки, ротация или поредната подмяна. Истината е и че нито една партия до момента не осъзна, че най-голямата и важна промяна е да приемат модела на БОЕЦ за граждански контрол и сътрудничество, и всички до момента приемат свободните граждани и независимите журналисти за свои врагове.

Битката продължава!

01.05.2024 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК