Този човек е убит на ТУРСКИ ПОТОК! (снимка 18+)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Този човек е убит по време на строежа на Турски Поток! Да сте чули нещо за този случай? Да помните такива новини? Да знаете за разследване на прокуратурата? Борисов хвалил ли се е, колко полезен е този проект?

БОЕЦ установихме седем смъртни случая при строежа на путинския газопровод. Кървав газопровод. Анализираме съвместно с Биволъ стотици хиляди документи и информация, част от която е предоставена от BIRD.BG – оригинални финансови документи, договори и фирмени отчети. Разкрива се пълната, ужасяваща картина на грабежа, тоталния руски контрол и брутални финансови схеми за източване на милиарди! Разкрива се и друга, още по-ужасяваща страна на проекта.

БОЕЦ разполагаме с цялата информация за конкретния смъртен случай. Както и с информация (видеоматериали и документи) за умишлено действия на МВР и прокуратурата за прикриване на убийствата и смъртните случаи при строежа на Турски Поток!

Това че всички партии и политици мълчат по темата е най-силното доказателство, че тези разкрития са смъртоносни за мафията. Едни мълчат от страх, а другите, за да прикрият престъпленията си. БОЕЦ действаме.

Мафията убива. Кремъл убива. Борисов убива. Корупцията убива. 

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК