БОЕЦ ОСЪДИ НАП! Изключително важен пробив! (документи)

Административен съд Видин отмени отказа на НАП за предоставяне на достъп до обществена информация във връзка със Заявление по ЗДОИ  на БОЕЦ! 

През март 2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме и представихме документи за над 16 МИЛИАРДА несъбрано и източено ДДС! Едва ли има българин, който да не е чул вече за тези милиарди! Това бе един от най-големите скандали за миналата година! Продължихме със серия от сигнали до прокуратура, ЕК и други институции. Последва ответна серия от удари и всякакви гадости срещу нас.  Новосвормиращата се Европейска прокуратура, за чиито шеф вече е избрана  Лаура Кьовеши има в правомощията си възможност да разследва и престъпления свързани с източване на ДДС! ЗАТОВА БОРИСОВ ГО Е СТРАХ ОТ КЬОВЕШИ!  БОЕЦ разобличихме управляващата ни мафия, като отговорна за този грабеж и продължихме битката. Междувременно изисквахме от НАП имената на фирмите източили милиардите ДДС и данните за несъбраният корпоративен данък, както и информация за хазаратният бизнес! И получихме откази. Борисов, Пеевси и слугите им пазят омератата! Заведохме две дела срещу НАП, като на първа инстанция спечелихме и двете дела, но НАП обжалва и едното дело СЕГА приключи в наша ползва на последна инстанция.

Март 2019г. БОЕЦ представихме документи за 16 МИЛИАРДА несъбрано ДДС от НАП!

Тази сага продължи две години, но си струваше всяко усилие!

Със Заявление № 63 – 00 -8/26.03.2018 г.  БОЕЦ изисква от НАП да ни предостави обществена информация за размера на насъбрания корпоративен данък, както и информация касаеща хазартния бизнес! НАП се отнесоха с присъщата им  наглост и НЕ ОТГОВОРИХА, като ни дадоха основание да завед дело в АССГ срещу мълчаливият им отказ! АССГ се произнесе и с решение  №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г.  ОТМЕНИ мълчаливият отказ на НАП! Галя Димитрова, продължи да пази омертата на мафията, като обжалва решението на първоинстанционният съд пред ВАС! С решение 6045 от 22.4.2019г. Върховният административен съд отхвърли жалбата на НАП срещу решението на АССГ , с което ги задължават да отговорят на БОЕЦ по ЗДОИ на зададени от нас седем въпроса! ПОСЛЕДВА отговор от НАП съдържащ … нов отказ! И отново БОЕЦ заведохме дело в АС – Видин! 

Ето въпросите, на които НАП отказа да отговори и бяха осъдени! Сами преценете от какво и защо ги страх да кажат Истината!

Първо:  Какъв е размера на отписаните вземания на НАП поради изтекла давност по години за периода 2009г.включително – 2017г.включително.

Второ: Какъв е общият размер на отписаните вземания на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително.

Трето: Какъв е размера на несъбраният корпоративен данък по ревизионни актове на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително.

Четвърто: Какъв е общият размер на оборота по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри и необлагаеми с ДДС за периода 2009г. включително – 2017г. включително.

Пето: Какъв е общият размер на декларираната печалба по години от фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г. включително – 2017г включително.

Шесто: Какъв е общият оборот на годишна база  по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г.включително – 2017г. включително. 

Седмо: Пълен списък на фирмите занимаващи се хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри за периода 2009г. – 2017г.

Поредното на БОЕЦ срещу НАП за упоритият им отказ да изпълнят закона и да ни предоставят исканата информация бе насрочено за 19.09.2019г.! С Решение №108 от 11.10.2019г. АС – Видин ОТМЕНЯ отказа на НАП по всички точки и осъжда Агенцията да заплати разноските по делото. РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ! 

ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ПРОБИВ! Исканата от нас информация ще даде допълнителна яснота за размера на грабежа осъщесвтен от управляващата ни мафия над българският народ! Междувремнно МАП образува три ревизии на БОЕЦ по прокуроско разпореждане. В ход са няколко дела и  няколко проверки в ГДНП, МВР, ГДБОП и СП срещу нас. Мафията е активирала всичките си институции бухалки срещу БОЕЦ! 

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор! 
НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА