БЛАГОДАРИМ за наградата на ПДИ! Битката продължава!

Признание за БОЕЦ – България Обединена с Една Цел, за всички членове на сдружението, за всички наши приятели които ни подкрепяте през годините. Заедно с Антикорупционен фонд бяхме отличени и наградени от Програма Достъп до Информация/Access to Information Programme за НПО, най-активно използвала ЗДОИ през изминалата година. ЗДОИ е реален инструмент за достъп до тайните на задкулисието и ние няма да спрем да питаме и разобличаваме властта. Поздравления и за АКФ, които направиха едни от най-разстърстващите журналистически разследвания, сред които „Делото КТБ“ и „Осемте джуджета“

На фона на протестите срещу управляващата ни мафия и за свобода и справедливост осъзнаваме, че няма как да сме истински свободни без правото ни ДА ЗНАЕМ! Използването на ЗДОИ в битката  срещу корупцията и мафията за разкриване не престъпните схеми за грабеж и източване на обществени средства е част от дейността на БОЕЦ от нашето създаване преди седем години. Десетки са внесените от нас заявление по ЗДОИ до различни институции и огромен по обем разкрита информация от обществено значение – 16-те милиарда източено ДДС, това, че Пеевски за две години е бил „на работа” в парламента само един ден (при учредяването му) , през разкритите от нас данни за милионите изминати километри на колите на НСО, до огласените документи, които разкриват, че за седем години работа в СГП, Иван Гешев няма нито един внесен обвинителен акт, а само е сключвал споразумения с престъпници!

Именно заради откази по ЗДОИ, БОЕЦ осъдихме всички институционални бухалки на мафията – НАП, КПКОНПИ, СГП, СП и тн. В момента има и три дела заведени по жалби на БОЕЦ персонално срещу Сотир Цацаров и административните ръководители на СГП и СП за неизпълнение на съдебни решения. Като главен прокурор Гешев носи пряка отговорност за действията на своите подчинени и се превръща в рецидивист в потъпкването на правото!

Точно днес БОЕЦ заведе и поредното дело срещу МВР – СДВР заради отказа им  да ни предоставят информация за действията на полицията при погрома над палатковите лагери на Орлов Мост и Университета, както и за полицейското насилие върху мирни демонстранти и протестиращи. И ще ги осъдим!

БЛАГОДАРИМ на екипа на ПДИ, благодарим на Петър Кърджилов за номинацията, самият той също бе номиниран заради интереса му по темите за ядрената енергетика и ядрените отпадъци и поздравяваме всички номинирани и отличени!

За поредна, трета година БОЕЦ получаваме награди заради нашата дейност от различни организации и форуми, коетое оценка и признание за нашата дейност. Поздравления и за всички бойци за последователността и упоритостта.

Битката продължава, здраве и сили на всички ни и бой до дупка!

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА