За „конпир“ не става, за консул става, що е то? (Pancho Terasso)

Днес бе  огласена информация, че бившият шеф на КПКОНПИ, Пламен Георгиев, известен, като Пацо Терасата (на испански Pancho Terasso) е назначен за консул във Валенсия.

В тази връзка на 22.08. БОЕЦ ще внесем официални писма до властите в Мадрид, както и до правителството на автономна област Валенсия,  с които ще ги запознаем със скандалите #АпартаментГейт и #БалконГейт, разследванията на  „Биволъ“, „Свободна Европа’, „Фрогнюз“, „19 минути“ АКФ и др. , както и с внесените от БОЕЦ сигнали срещу Пламен Георгиев и образуваните проверки и производства в Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и прокуратурата, които не са приключили. 

Консул е длъжностно лице назначено за постоянен представител в някой град или област на друга държава, което защитава юридическите и икономически интереси на своята  държава и нейните граждани. БОЕЦ категорично ще заявим на испанските власти, че като представители на гражданското общество в България не желаем  да бъдем представлявани от компрометиран, разследван и корумпиран балконаджия, който обяви Пеевски за „най-чистия в държавата“. Ще изпратим писмата и до Президента и Министерството на външните работи.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протест-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни почти 12 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. Не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА