Докато Борисов ревизираше приватизацията, Пеевски изяде Булгартабак!

На 26.10.2016г. на заседание на Министерски съвет, Бойко Борисов заяви, че ще направи ревизия на приватизацията по време на целият преход, на всички сделки с държавни активи. Повод за тези негови думи станаха обвиненията за продажбата на „Булгартабак“ от първото правителство на Буда!

„Булгартабак“ не е продаван от мен. Много ясно искам да го кажа на тези, които са им сведени тези опорни точки. „Булгартабак“ нито имаше пари в сметката тогава, това, което са ми докладвали, и беше продаден от Агенция за приватизация“, каза Борисов тогава. Справка в сайта на агенцията показва, че и при първия мандат на ГЕРБ, и след това изпълнителен директор на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол е Емил Караниколов. Той е на директно подчинение на премиера Борисов, а организацията е на  бюджетна издръжка. След последните извънредни избори, същият този Емил Караниколов беше назначен от Борисов за министър на икономиката, а към днешният ден заводите на Булгартабак в София и Благоевград вече са само спомен. Пеевски изяде „Булгартабак“, а Борисов му бършеше брадичката, докато Шиши лапаше милионите източени от заводите.

Припомняме, че към момента НЯМА нито една образувана ревизия на  приватизационна сделка – поредната мегалъжа на Буда. Припомняме и че Борисов е все още на власт. Припомняме и че Агенцията за приватизация и ДАНС са на пряко подчинение на Бойко Борисов. Припомняме, че ни управлява патологичен лъжец и измамник. Припомняме и че по времето на Бойко Борисов, Пеевски бе обявен за „най-чистият в държавата“, нещо, което и Орешарски не посмя да направи. И не на последно място припомняме, че Борисов и Пеевски са си едно. Припомняме, защото българите имат склонност да забравят бързо. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки