ЗА ДА ОГРАБИТЕ БЪЛГАРИЯ, БОЙКО, затова ДС и мафията създадоха теб и ГЕРБ!

ЗА ДА ОГРАБИТЕ БЪЛГАРИЯ, МУТРО ДОЛНА!
„Защо създадохме ГЕРБ?“ – така започна Борисов речта си пред сборището на партията днес.
Започваш с лъжа още във въпроса, Бойко! Не ти създаде ГЕРБ, създадоха я, теб също те създадоха. Създадоха те ДС, Бриго, Златев, Доган, Гергов, Божков, Цветелина, Маджо, Пашата и още неколцина ченгета, мутри и мафиоти. Създаде те олигархията и мафията, които решиха, че им трябва цялата власт в държавата, за да могат да крадат и източват ресурсите и! Създадоха ГЕРБ, така, както създадоха СИК, ВИС, ТИМ, ИПОН и останалите мутренски групировки. С идеята да крадат, изнудват и рекетират българите и бизнеса безнаказано. Това не е политическа партия, а криминална структура създадена с криминална цел. Създадоха я, за да могат да източват европейските фондове и да прикриват престъпленията си. И им трябваше престъпник, като теб, Бойко. Послушен, удобен и покварен. Нарцис и компелексар, който може да бъде манипулиран и подчинен, който за едната власт от алчност и тщестлавие е готов на всякакви мерзости. Готов да продаде и предаде всеки и всичко. Те съдадоха теб, а ти създаде тях.

Милиарди наля в обръчите им, в офшорките на Пеевски, Доган, Цветанов, Сталийски, Божков и на останалите си господари, както и в своите собствени. И още нещо, Бойко. За 75 години управление на ченгета, комуняги и престъпници, ти и твоето управление ще бъде запоменено, като най-мракобесното и вредно за България. За десет години ГЕРБ на власт над един милион българи бяха прокудени от родината им заради зверската корупция и мизерията, а останалите тук бяха подложени на геноцид и грабеж какъвто новата ни история не познава. Милиарди източени и ограбени от бюджет, еврофондовете и общините. България е най-бедната и корумпирана държава в ЕС, а българите са най-изчезващата, болна и нещастна нация в Европа. Вече няма държава, превърнахте я в кочина, в територия на мафията , в която народа е превърнат в гостоприемник за паразитите-управници и живее и съществува само, за да храни свинете, които са превзели властта. Няма демокрация, няма свобода на словото, няма свободен бизнес и конкуренция. Има диктатура на мафията, олигарсите и монополите. Институциите са превърнати в мутренски бригади за репресии спрямо неудобните и прикриване на престъпленията на управляващите. Прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ са новите отдели на старото ДС. И служат за същото. Да смачкват съпротивата на неприемащите престъпната власт на мафията и да поставят под тотален контрол българите. За това създадоха ГЕРБ, Бойко. За да може мафията да си избере и назначи чрез теб главен прокуро, шеф на БНБ, министри и главен секретар на МВР. Както и теб те назначиха навремето. За да може шофьора на Мето Илиенски да стане министър на вътрешните работи, а слугите на Пеевски – Горанов, Караниколов и тн. да станат министри на финансите и икономиката. Да могат да фалират и обират безнаказано банки, бизнеси и имоти, да могат да крадат и ти и твоите съучастници да замитате следите им. Помниш ли, Бойко как с Горанов и Дянков откраднахте дори резерва на здравната каса? А знаеш ли, че хиляди българи умряха след това заради липса на пари и адекватна медицинска грижа? Ти ги уби, ЗНАЕМ, ЧЕ ЗНАЕШ, боклук долен! Така, както бяха убити и откраднати мечтите, усилията и бизнеса на хиляди българи. Цветанов и Фидосова превърнаха рекета върху бизнеса в модел на управление. Всеки плащаше, за да оцелее, кой с каквото има и може. С пари, с коли, със суджици… Като всеядно, ненаситно чудовище, ГЕРБ изяде държавата. Дебелите стават все по-дебели, а народа все по беден, отчаян и обезверен.
ГЕРБ беше създадена, Бойко, от ченгетата от ДС и създадените тях олигарси и мутренски групировки, за да продължат и легализират своята власт.
ГЕРБ беше създадена, Бойко, като паразит, който да изяде държавата от вътре, да изсмуче и оглозга енергията, парите и животеца на българите. Паразит, който се разви и превърна в огромен тумор , станал заплаха и за своите създатели. Защото твоята алчност и простотия, Бойко, извадиха на показ цялата корупционна и мафиотска същност на този модел. От щит и хранилка за мафията ти се превърна в пробойна и заплаха за господарите си. И както те създадоха, така и ще те изчезнат. Като памперс за еднократна употреба, но ползван толкова дълго, че всичко е омазано вече. Заминаваш в кофата за боклук на историята, Бойко, а за нас, гражданите остава само битката да не позволим да бъдем излъгани отново. БОЕЦ няма да го позволим. Ти ни показа на какво е способна мафията, как работи и каква е цената за нейното управление. Ти ни доказа, че мафията, ченгетата и мутрите сами няма да отстъпят властта. Ти ни доказа, че няма малко или голямо зло, злото си зло и докато ни управляват престъпници нищо добро не ни чака. Ти ни доказа, че с мирни и тихи протетси и демонстрации не можем да се преборим със злото.

БОЕЦ научихме уроците си, платихме цената и знаем какво точно искаме и как да го постигнем. И милост и прошка няма да има, трябва да бъде изринато цялото блато и всеки да плати за престъпленията си. Борим се за свобода, справедливост и живота си. А ти, Бойко, се бориш да запазиш престъпната си власт, за да продължиш грабежа и да не влезеш в затвора. Стремежа на гражданите към свобода и справедливост срещу и алността и страха на престъпниците, това е битката.
Ще се видим на площадите. Скоро!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението, а в началото на всяка публикация е инсталиран бутон за дерения за ваше улеснение. Борбата срещу мафията е тежка, опасна и скъпа битка. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки