Не си сам!

На 25.01.2018г. в 15.00ч. в СРС е делото на мултака Рашидов срещу Гражданина Велислав Минеков. За това нещо и други подобни няма да чуете в речите на управляващите ни мафиоти пред европейските институции. За репресиите на управляващата ни мафия спрямо гражданите, неприемащи престъпната им власт, трябва да си говорим тук. Всеки ден. И всеки ден да се борим срещу това зло. И да браним непримиримите.
Мултака Рашидов съди професор Минеков за огромна сума, от позицията на силата, на бивш министър и депутат от управляващата „партия“, защото така действат дебелите. Защото това е един от начинините за мачкане и тези действия са знаци и са насочени не само срещу Велислав Минеков, а срещу всички нас, срещу всеки българин борещ се за справедливост и възмездие, борещ се за Истината!
БОЕЦ обявихме своята подкрепа за Минеков и вярваме, че гражданската солидарност в общата ни битка срещу мултаците, ченгетата и мафията е най-силното ни оръжие! От това ги е страх дебелите! Че не могат да ни смачкат, че можем да се обединяваме и защитаваме. И можем да водим битките си и да побеждаваме.
Не си сам, Славе! Много сме и все повече ставаме, защото каузата ни е чиста, защото се борим за свободата си,за родината си, за живота си, за справедливост и за да си върнем държавата! Защото ни писна да живеем в кочина. И както казва бивола Asso „Обречени сме да победим!“
Споделете, разпространете и се гответе да дадем отпор и да защитим един от нас! Гражданите в защита на гражданите в държавата на мафията!
#ГражданитеСрещуМултаците
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА