Владислав Горанов и Мария Габриел – обект на проверка и „последващи действия“ от ЕК по сигнала на БОЕЦ! (документи)

Днес КПКОНПИ съобщи, че Владислав Горанов не е бил в конфликт на интереси докато е ползвал безплатно луксозният апартамент  на своят кръстник. Очаквано.  На 29.11.2018г. БОЕЦ внесохме  сигнал до КПКОНПИ срещу Горанов за конфликт на интереси, злоупотреба с власт и други престъпления.

В сигнала приложихме и допълнителна информация, разкрита междувременно от сайтовете „Биволъ“ и „Фрогнюз“, за още една луксозна вила, която финансовият министър ползва. Както и факта, че по времето, когато е използвал безплатно луксозният апартамента на своят кръстник, синът на кръстника е бил назначен на отговорна длъжност във финансовото министерство под ръководството на Горанов. Още тогава предвидихме резултата – КПКОНПИ ще изпере Горанов, та нали служат на един господар!.

Владислав Горанов ще проверява сам себе си за КръстникГейт!

Със същият сигнал сезираме антикорупционната Комисия и за скандала „Стокиранегейт“, при който еврокомисар Мария Габриел е ползвала неправомерно в продължение на години общиско жилище, като социално слаба, бидейки евродепутат с над 30 000 лева заплата. Щетите за Община София са за десетки хиляди лева. Поставяме КПКОНПИ в ситуация, в която нямат полезен ход. Или ще трябва да образуват проверка и срещу двамата (защото казусите са сходни) и тогава скандала ще стигни и до Брюксел, или ще трябва да „смачкат“ сигнала на БОЕЦ, което знаят че няма да им позволим да направят.

На 18.12.2019г. БОЕЦ сезирахме и Европейската комисия – комисар Йоурова, за скандалите КръстникГейт-Владислав Горанов  и СтокиранеГейт-Мария Габриел! На 17.01.2019г. получихме отговор от представителството на ЕК в България, че сигнала ни е предоставен за разглеждане в канцеларията на комисар Йоурова. 

Продължението – БОЕЦ получихме отговор от г-н Кристиан Линдер от Комисариата на ЕК, че след разглеждането сигнала на БОЕЦ  е разпределен на съответното звено за „подходящи последващи действия“! Какво точно означава „подходящи последващи действия“ предстои да разберем. Но звучи интересно. 

Едно е сигурно, Горанов и господарите му ще сънуват кошмари още дълго. БОЕЦ винаги водим битките си до край. Европейската комисия на Юнкер има възможност да остане в историята не само с ишиаса и трупаните нерешени проблеми, а и с с някои добри решения взети в края на нейният мандат. Едно от тези решения е избора на Лаура Кьовеши за Главен европрокурор и официално разследване по някои от многото сигнали за гранд корупция, конфликт на интереси и злоупотреба с власт! Да видим. 

БОЕЦ ще публикуваме резултатите от проверката и отговорите на ЕК и ще  уведомим за нашите „подходящи последващи действия“! Все по-силно се чува тътена и свинското квичене от нашите удари. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки