„Оправете пътя преди да загинат хора“ – една година преди катастрофата край Своге граждани са молили институциите да вземат мерки!

„Оправете пътя преди да загинат хора“ – една година преди катастрофата край Своге  граждани са молили институциите да вземат мерки!

ЛИЧНО Бойко Борисов е бил уведомен и е ЗНАЕЛ за дефектите и проблемите на пътя край Своге и то точно за участъка, където загинаха 20 души при ужасната катастрофа миналата година! ЗНАЕЛ Е половин година преди катастрофата и именно неговото бездействие, както и това на подчинените му е причината за смъртта на 20 българи.

Борисов е ЗНАЕЛ за дефектите на пътя-убиец край Своге половин година преди това и не е предприел НИЩО! (документи)

Сега публикуваме писмо на гражданин до МРРБ (има множество такива писма) и лично до министър Нанков за отстраняване на проблем на същият този път – Мездра – Своге – София ремонтиран от ТРЕЙС. И отново няма реакция…

Писмото започва така – „Уважаеми г-н министър, пиша за пореден път на вас…“

И завършва – „… искрено се надяваме на вашата своевременна намеса за намиране на начин за обезопасяване на пътя Ребърково – Своге, докато не се е случило нещо , което да коства човешки живот! Сигурни сме, че ако се случи такова нещо, ще се вземат незабавни мерки, но дай Боже да не се стига до там! Предварително ви благодарим, надявайки се на вашата отзивчивост и загриженост за живота и здравето ни. Ние също сме граждани на тази държава и сме данъкоплатци заслужаващи да имат сигурност…“ 

Хората са се молили на Нанков, на институциите да се размърдат преди да загине някой, предусещайки какво ще се случи. Но вместо да се загрижат за тях, институциите се грижат за ТРЕЙС и чакат да изтече гаранцията, за да обърнат внимание на дефектите и проблемите на пътя, установени с документи една година и половина преди катастрофата.

В следващите дни БОЕЦ ще публикуваме всичките над сто документа разкриващи цялото мракобесие на управляващата ни мафия. И продължаваме с действията си за сваляне на престъпното правителство на Борисов и отстраняването ан Цацаров, Пламен Георгиев и Борислав Сарафов, уличени в данъчни, финансови и имотни измами и престъпления.

За убийството на 20 човека само оставката не стига, но е задължителна. Не можем да си представим как се живее с такъв грях. Управляват ни нечовеци, а изроди без съвест и морал! Алчни бездушници за които човешкият живот не струва нищо.

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА