БОЕЦ сезира Парламента за отстраняването на Цацаров и Гешев!

БОЕЦ внесе сигнал до Народното събрание – ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ПАРЛАМЕНТАРНА ЕТИКА за съмнения за извършени престъпления – корупция, симулативни сделки, незаконно забогатяване, злоупотреба с власт, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления,конфликт на интереси , престъпления срещу данъчната система, деклариране на неистински данни пред държавен орган, както и други  престъпления  по чл. 283, 301 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер и действия уронващи престижа на прокуратурата и съдебната система  извършени от Сотир Стефанов Цацаров – главен прокурор на Република България и Иван Гешев – зам. главен прокурор на Република България.

В сигнала се казва:

ГОСПОЖИ И ГОСПОДА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

ГД „БОЕЦ”, в качеството ни на неправителствена органзация с дейност в обществена полза ви сезираме за действия уронващи престижа на съдебната власт и престъпления от общ характер извършени от Сотир Цацаров – главен прокурор на Република България и Иван Гешев – зам. главен прокурор на Република България, като на основание : Чл. 129 ал. 4 от Конституцията на Република България във връзка с чл. 129 ал.3 т. 5 изискваме от вас да инициирате процедура за освобождаване от постовете им.

Прилагаме сигнали изпратени от БОЕЦ до Инспектората към ВСС, в които са представени всички данни с които разполагаме за извършените от тях престъпления и действия уронващи престижа на съдебната власт. БОЕЦ заявяваме своята готовност да се явим пред Парламента, или компетентната парламентарна комисия, за да представим информацията и запознаем депутатите с всички факти и обстоятелства описани в сигналите ни.

БОЕЦ внесе сигнал до ИВСС срещу Сотир Цацаров за неговото отстраняване!

БОЕЦ даде Гешев на прокуратурата заради бизнес връзките на жена му със съдружника на Ваклин!

БОЕЦ изискваме от Парламента да бъдем информирани за предприетите от депутатите действия и резултатите от тях. Считаме, че в представените сигнали се съдържат достатъчно данни за недопустими за магистрати действия уронващи престижа на съдебната власт, както и за престъпления от общ характер извършени от Цацаров и Гешев. Изискваме от депутатите да спазят Конституцията и да започнат процедура за отстраняване им, като след гласуване Цацаров и Гешев бъдат предложени на Президента за освобождаване от заеманите от тях постове!

23.05.2019г.   Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Продължаваме!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки