БОЕЦ към Гешев: „Ще плащаш заедно с господарите ти за извършените от тях престъпления!“

От години мафията се опитва да унищожи БОЕЦ! Изпозвали са целият ченгеджийски арсенал и всички институции-бухалки срещу нас, както и всички гнусни приоми на подчинените им медийни парцали за омаскаряване и заливане с помия. Лично Гешев и Цацаров в продължение на над две години ръководят атаките срещу БОЕЦ по разпореждане на Борисов и Пеевски! В безсилието си стигнаха до там да фабрикуват фалшиви и анонимни сигнали срещу нас! Както и фалшиви сигнали от наше име дори. Специалисти са по всякакви подлости.  В едно от последните си интервюта за националната телевизия на 30.05.2019г.  на въпроса  дали БОЕЦ сме свързани с Цветан Василев и каквъв ще е резултата от нашият сигнал до Парламента за отстраняването му, Гешев отговаря:

„Не знам дали тук става въпрос за пари. Не мога да твърдя такова нещо, защото нямам такива данни и доказателства. Факт е, че хора, свързани с това образувание или структура  БОЕЦ имат топли контакти с подсъдимия Цветан Василев, видно от общите им снимки. Това, което мога да кажа е, че със същия успех това образувание можеше да поиска от президента да арестува Цветан Василев, от министър-председателя лично да промени Конституцията или от Висшия съдебен съвет да разпусне Народното събрание. Искам да кажа, че Народното събрание няма правомощията по закон да извърши това, което се иска от него. Това образувание има претенции за святост и да бъде знаме на борбата с корупцията. Аз изключвам хипотезата, че те са некомпетентни. Остава хипотезата, че това е чисто политически, ПР ход за дискедитиране на прокуратурата и нейни представители.“

КАК ТАКА „НЯМА ДАННИ“? Нали в ръцете на Гешев е цялата власт и всички служби – прокуратура, следствие, финансово разузнаване, ДАНС, МВР, НАП, КПКОНПИ, ГДНП и тн. И за няколко години ровене са стигнали до … една снимка! Снимка, която БОЕЦ сами публикувахме след публично обявено намерение в национален ефир за среща с Цветан Василев през 2017г. И за която среща след това отново публично в предаването на Люба Кулезич по телевизия  BIT разказахме, както и за получената информация! И принудихме Станишев и Борисов да признаят, че са знаели за подготовката за фалита на КТБ и са се срещали с Цветан Василев в домовете си две седмици преди удара срещу банката! Разобличихме Буда и Станишев, като съучастници на Пеевски и Цацаров в този грабеж. Това бе тежък удар срещу дебелите и само един от многото, които БОЕЦ нанесохме на мафията. И всичко, което успяха да измислят, като отговор е „тези са финансирани от Цветан Василев защото имат снимка с него“!

Тъпо, Гешев, много тъпо!

Ако БОЕЦ имаме нещо общо с когото и да е, олигарх или партия, как така през всичките тези години не открихте нищо?! Първо бяхме хора на Трактора, после на Таки, после на Прокопиев, след това на Гриша Ганчев и накрая на Василев…  Дори по едно време бяхме американси агенти, след Петицията ни за възстановяване дейсността на радио Свободна Европа до американският Конгрес внесена през май 2018г. и подкрепена от група водещи български журналисти! Защо свинските ви медийни кочини не публикуваха поне един документ, превод, запис, или някакво доказателство? Така, както БОЕЦ правим, когато разЗобличаваме схемите и далаверите на Буда, Пеевски и останалите мутри и ченгета! Така, катко БОЕЦ изкарахме и публикувахме данните за 16 МИЛИАРДА източено ДДС и документите за сключените от Гешев 2135 споразумения с ОПГ-та за източване на ДДС и данъчни измами! И десетките сигнали на БОЕЦ за корупция, конфликт на интереси и различни престъпления извършени от управляващата ни мафия! И дори след двете ревизии на сдружението от НАП, разпоредени от ВКП, лично от Цацаров, ОТНОВО ДЕБЕЛИТЕ И СЛУГИТЕ ИМ НЕ МОГАТ ДА ОТКРИЯТ НИЩО НЕРЕДНО!

Обръщаме се директно към Гешев – БОЕЦ не просто има претенции, БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията! А ти, Гешев, се превърна в символ на тази мафия, в символ на подчинената и превзета прокуратура, в символ на корупцията и задкулисието по подобие на своите господари! 

Гешев, няма да го разбереш. Дори не можеш да си представиш, че има хора, които могат да се борят безвъзмездно за чиста кауза и идеали! Защото  в твоето и на господарите ти извратено съзнание, само парите и интересите са важни, друго няма! Алчност, страх и злоба, това носите в душите си. Живеете в параноя, лъжи и вечни схеми и виждате само конспирации и заговори. Но за едно си прав, Гешев. БОЕЦ наистина се борим да изчистим от властта мафията и ченгетата на които служиш. И слугите на мафията ще плащат солидарно с господарите си за извършените от тях престъпления. Не е заплаха, а обещание.

Ще се срещнем на площадите.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА